Предна В момента Следва
THE UNDERDOG PROJECT SUMMER JAM

Добрата кауза на Power FM и магазини Тришър

"Добрата кауза"

"Добрата кауза” е инициатива на радио Power FM и денонощни магазини "Тришър", в която до края на годината, ще търсим доказани таланти в областта на науката, спорта, музиката и изкуството, които да подпомогнем в развитието им.

Ако имаш талант, постигнал си успехи и искаш да продължиш свето развитие, но ти липсва финансова подкрепа, участвай в „Добрата кауза” и ние ще ти помогнем да постигнеш целта си.

С какво можем да бъдем полезни?

В „Добрата кауза” можем да осигурим финансиране за спортисти, което да използват за подготовка за състезание, за закупуване на екипировка, за наем за зала за тренировки и всичко останало, което би улеснило постигането на по-добри резултати.

На музикантите можем да помогнем с инвестиция за закупуване на техника, издаване на албум, участие в конкурс и всичко, което ще допринесе за постигане на професионалните цели.

На писатели, художници и други творци ще съдействаме в издаването на творба, финансирането на изложби, представянето на книги, участието в литературни конкурси, и всичко останало, на което богатото им въображение иска да вдъхне живот. На хората на науката ще кажем, че ще им осигурим финансиране за участие в местни и международни състезания, за реализиране на научен проект, за оборудване на лаборатории или други помещения, в които могат да упражняват дейността си.

Как да участваш "Добрата кауза”?

Щом си стигнал дотук, нужно е само да кликнеш на бутона "Участвай" и да попълниш нужната информация, като опишеш в детайли историята си, целта която искаш да постигнеш или каузата, която защитаваш. Ако искаш да номинираш друг човек, за чиято кауза смяташ, че е нужна подкрепа, напиши ни неговото име и координати. Опиши ни кой е, какъв е неговият талант и каква е каузата, която има нужда от подкрепа.

Кой може да участва?

Всеки слушател на радиото може да номинира своя или чужда кауза, която смята, че заслужава да бъде подкрепена. Главен герой в „Добрата кауза” може да бъде, както един човек, така и група от хора, ако дейността, в която искат да се развиват, е обща. Участникът трябва да е наистина добър в това, което прави. Растежът в развитието му да е налице. Да бъде упорит и дисциплиниран в дейността си!

Ако си всичко това или познаваш такъв човек, но финансите са основна спънка по пътя към успеха - участвай! Ще се отзовем!

До края на 2016 година всеки от вас може да номинира неограничен брой каузи. На 25-то число на всеки месец, ние ще събираме изпратените до момента каузи и ще избираме тази, която ще подпомогнем финансово. В рамките на следващия месец, ще ви запознаваме с героя на „Добрата кауза” за миналия. Освен всичко друго, ние ще проследяваме историята след нашата намеса в развитие.

Идеята за „Добрата кауза” е породена от желанието ни да допринесем за прогреса талантите на южното Черноморие и да подсилим смелостта им за постигане на поставените цели. Ние от радио „Power FM” и денонощни магазини „Тришър” искаме да покажем на всички, че талантите могат да се развиват успешно и тук. Ние искаме да подадем ръка за тяхното успешно развитие.

С тази инициатива имаме желание да допринесем за това, Бургас да стане град на неограничените възможности.

Линк към общите условия

Участвай в "Добрата кауза"

Ти си талант в областта на науката, музиката, спорта или изкуството и си наистина добър в това, което правиш?! Растежът в развитието ти е налице и си упорит и дисциплиниран в дейността си, но финансите са основна спънка по пътя към големия успех?!

Ако отговорът ти и на двата въпроса е да, ние може бъдем твоят трамплин към върха!

Изпрати ни историята на каузата си тук. Ние ще се отзовем!

Актуално от "Добрата кауза"

Последната Добра кауза за миналата година получи своята подкрепа в ефира на радио Power FM

И последната, за миналата година, подкрепена кауза в инициативата на радио Power FM и денонощни магазини Тришър „Добрата кауза”, получи своята финансова награда за таланта и борбеността си.Още новини

Участници в "Добрата кауза"

Ние, Радио "Power FM" и магазини "Тришър", вярваме, че всеки има право да осъществи мечтите си в областта, в която е добър и там, където живее! Гласувайте за каузата, която според вас заслужава да бъде подкрепена!


Ивайло Мънков

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Николай Желев - Коки

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Даниел Трендафилов

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Димитър Славчев

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Галя Димитрова

Кауза:

Закупуване на професионален тромпет

Коментари Харесвания 0

Мария Коточева

Кауза:

Екипи, наем на зала оборудване с нови уреди за КСА

Коментари Харесвания 0

Гинка Дянкова

Кауза:

Издаване на книги

Коментари Харесвания 0

Конфедерацията на българските писатели

Кауза:

Развитие на Конфедерацията на българските писатели

Коментари Харесвания 0

Подкрепени/ наградени каузи

Вижте подкрепените каузи и проследете успехите им след участие в "Добрата кауза".


Кристиян Бакалов

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Читалище Хамалогика

Кауза:

Създаване на танцов спектакъл с хора с различни потребности

Коментари Харесвания 0

Клуб по латино танци „БУРГАСКИ ДЕЛФИНИ”

Кауза:

Разходи, свързани с участието на Клуба в XІХ Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда” в гр. Банско от 30.11.2016 г. до 04.12.2016 г.

Коментари Харесвания 0

Виолета Терзииванова

Кауза:

Носии за танцова формация“ Звездички“ към ОУ „Христо Смирненски” Карнобат

Коментари Харесвания 0

Организация за закрила на българските граждани

Кауза:

Награден фонд за състезанието

Коментари Харесвания 0

Йован Атанасов и Василиса Романова, карате клуб

Кауза:

Участие на Балканско първенство по карате в Белград

Коментари Харесвания 0

Хандбален клуб „Албатрос Бургас”

Кауза:

Участие в състезанията на Българска Федерация Хандбал

Коментари Харесвания 0

Иван Гришев Атанасов

Кауза:

Подготовка за Европейско първенство по бокс

Коментари Харесвания 0

Ивайло Мънков

Ивайло Мънков
Харесвания на каузата 0

Каузата:

Аз съм Ивайло Мънков на 15 години от град Бургас. Част съм от спортния клуб по планинско колоездене Shore Invaders, който е и първото байк училище в България. Ние сме най-развиващият се спортен клуб в Бургас в момента. При нас се състезават и тренират над 40 байкъри от цялата страна (Бургас, Сливен, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Ямбол, Кортен, Сопот), като бройката им непрекъснато се увеличава. Причина за това, безспорно, е прогресивното развитие на дейността на клуба и байк училището, както и многобройните отличия, които печелят състезателите на все по-зачестяващите спортни мероприятия с тяхно участие. Днес Shore Invaders провежда сериозни тренировъчни занимания на няколко класни трасета, за различни дисциплини в местностите Шилото, Отманли и Тополица, притежава байк парк в Морската градина на Бургас, изграден от общината, където се тренира три пъти седмично, а от две години е и горд организатор на собствено престижно състезание DH-BURGAS, което привлича най-добрите байкъри от България.

Клубът е създаден и лицензиран от Спортното министерство през 2012 година, когато рязко започва и прогресивното му израстване, но на практика сериозни байкъри в Бургас, е имало и преди това, още през 2002-2003 година. Тогава същите тези момчета, които по-късно създават Shore Invaders, са карали преправените си байкове по горите заради нестихващата си връзка с природата и любовта към спорта. Тогава просто са нямали собствен клуб и са се състезавали индивидуално като бургазлии. Примерът им за опазване на природата и ползването на естествените й дадености за упражняване на любимия спорт, са една от причините областният управител Вълчо Чолаков и неговият екип тази година да наложат държавна протекция върху едно от трасетата, маркирайки го като еко пътека.

Клубът работи в прекрасно взаимодействие с местната власт в лицето на община Бургас и Областна администрация, които подпомагат клуба и неговото развитие. Не е маловажен момент и фактът, че само на територията на община Бургас, са регистрирани над 60 спортни клубове и Shore Invaders е даден за пример от местното самоуправление за добра организация, високи спортни постижения, коректност и лоялност. Тук е моментът да се спомене, че Shore Invaders е единственият байк клуб у нас, който работи в тясна връзка с федерацията в лицето на Български колоездачен съюз (БКС), където липсата на конфликти и перфектното взаимодействие са на почит. DH-BURGAS дори е единственото маунтин байк състезание, организирано от клуб по планинско колоездене у нас, включено в годишния спортен календар на БКС.

Председателят и главен треньор в отбора - Николай Желев, е добре познат на бургазлии със спортните си отличия, приноса от участието си в множество дискусии за изграждането на велоалеи в града, организаторския и съорганизаторския си опит в състезания и местни велофестивали и редица други прояви.

Shore Invaders се радва и на огромен медиен интерес, благодарение на който местната публика вече добре познава клуба. Проявите му се отразяват от всички водещи бургаски сайтове, телевизии и печатни издания. Популяризирането на дейността на бургаските байкъри допринася и за приятелството на клуба с местни фирми и бизнес организации, които подпомагат спортните им изяви. Тук обаче е и основният проблем на иначе добре развиващия се клуб. Децата успяват да се явяват на състезания, благодарение на подкрепата на съответните спонсори, но за съжаление намирането на такива е изключително труден процес в днешно време и е факт, че той се случва благодарение единствено на сърцато отношение от страна на бизнеса. В знак на благодарност клубът винаги посвещава успехите си именно на тези хора, като освен това винаги популяризира логото на съответния спонсор, благодарение на който се е явил на национално или международно състезание. Shore Invaders е известен със своята преданост към спортните си спомоществователи и това се изразява и с богатата колекция от знамена и рекламни винили, които отбора носи навсякъде. Включително и извънредно напечатани върху спортните си екипи.
Клубът е сочен за пример от община Бургас и заради прозрачното си финансиране и отчетност в срок, които винаги гарантират, че с финансово спокойствие спортната история е винаги обогатена, печелейки се отличия, привличайки се състезатели и провеждайки национални лагери, т.е. клубът няма абсолютно никакви затруднения по отношение на базите, тренировъчните занимания, спортно-техническата част и отношението си с други клубове.

Сега сме изправени пред предизвикателството за набиране на средства за следващото състезание, което предстои пред нас през декември месец в Пампорово. С тази кауза участвам при вас и се надявам благодарение на "Добрата кауза" да успеем да отидем.Мария Коточева

Кауза:

Екипи, наем на зала оборудване с нови уреди за КСА

Коментари Харесвания 0

Симеон Антонов Стоянов

Кауза:

Запис и видео на песен

Коментари Харесвания 0

Иво Генчев Иванов

Кауза:

Развитие на уличния фитнес

Коментари Харесвания 0

Николай Желев - Коки

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0
Добрата кауза е инициатива на PowerFM Денонощни магазини Тришър