Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Добрата кауза на Power FM и магазини Тришър

"Добрата кауза"

"Добрата кауза” е инициатива на радио Power FM и денонощни магазини "Тришър", в която до края на годината, ще търсим доказани таланти в областта на науката, спорта, музиката и изкуството, които да подпомогнем в развитието им.

Ако имаш талант, постигнал си успехи и искаш да продължиш свето развитие, но ти липсва финансова подкрепа, участвай в „Добрата кауза” и ние ще ти помогнем да постигнеш целта си.

С какво можем да бъдем полезни?

В „Добрата кауза” можем да осигурим финансиране за спортисти, което да използват за подготовка за състезание, за закупуване на екипировка, за наем за зала за тренировки и всичко останало, което би улеснило постигането на по-добри резултати.

На музикантите можем да помогнем с инвестиция за закупуване на техника, издаване на албум, участие в конкурс и всичко, което ще допринесе за постигане на професионалните цели.

На писатели, художници и други творци ще съдействаме в издаването на творба, финансирането на изложби, представянето на книги, участието в литературни конкурси, и всичко останало, на което богатото им въображение иска да вдъхне живот. На хората на науката ще кажем, че ще им осигурим финансиране за участие в местни и международни състезания, за реализиране на научен проект, за оборудване на лаборатории или други помещения, в които могат да упражняват дейността си.

Как да участваш "Добрата кауза”?

Щом си стигнал дотук, нужно е само да кликнеш на бутона "Участвай" и да попълниш нужната информация, като опишеш в детайли историята си, целта която искаш да постигнеш или каузата, която защитаваш. Ако искаш да номинираш друг човек, за чиято кауза смяташ, че е нужна подкрепа, напиши ни неговото име и координати. Опиши ни кой е, какъв е неговият талант и каква е каузата, която има нужда от подкрепа.

Кой може да участва?

Всеки слушател на радиото може да номинира своя или чужда кауза, която смята, че заслужава да бъде подкрепена. Главен герой в „Добрата кауза” може да бъде, както един човек, така и група от хора, ако дейността, в която искат да се развиват, е обща. Участникът трябва да е наистина добър в това, което прави. Растежът в развитието му да е налице. Да бъде упорит и дисциплиниран в дейността си!

Ако си всичко това или познаваш такъв човек, но финансите са основна спънка по пътя към успеха - участвай! Ще се отзовем!

До края на 2016 година всеки от вас може да номинира неограничен брой каузи. На 25-то число на всеки месец, ние ще събираме изпратените до момента каузи и ще избираме тази, която ще подпомогнем финансово. В рамките на следващия месец, ще ви запознаваме с героя на „Добрата кауза” за миналия. Освен всичко друго, ние ще проследяваме историята след нашата намеса в развитие.

Идеята за „Добрата кауза” е породена от желанието ни да допринесем за прогреса талантите на южното Черноморие и да подсилим смелостта им за постигане на поставените цели. Ние от радио „Power FM” и денонощни магазини „Тришър” искаме да покажем на всички, че талантите могат да се развиват успешно и тук. Ние искаме да подадем ръка за тяхното успешно развитие.

С тази инициатива имаме желание да допринесем за това, Бургас да стане град на неограничените възможности.

Линк към общите условия

Участвай в "Добрата кауза"

Ти си талант в областта на науката, музиката, спорта или изкуството и си наистина добър в това, което правиш?! Растежът в развитието ти е налице и си упорит и дисциплиниран в дейността си, но финансите са основна спънка по пътя към големия успех?!

Ако отговорът ти и на двата въпроса е да, ние може бъдем твоят трамплин към върха!

Изпрати ни историята на каузата си тук. Ние ще се отзовем!

Актуално от "Добрата кауза"

Последната Добра кауза за миналата година получи своята подкрепа в ефира на радио Power FM

И последната, за миналата година, подкрепена кауза в инициативата на радио Power FM и денонощни магазини Тришър „Добрата кауза”, получи своята финансова награда за таланта и борбеността си.Още новини

Участници в "Добрата кауза"

Ние, Радио "Power FM" и магазини "Тришър", вярваме, че всеки има право да осъществи мечтите си в областта, в която е добър и там, където живее! Гласувайте за каузата, която според вас заслужава да бъде подкрепена!


Ивайло Мънков

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Николай Желев - Коки

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Даниел Трендафилов

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Димитър Славчев

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Галя Димитрова

Кауза:

Закупуване на професионален тромпет

Коментари Харесвания 0

Мария Коточева

Кауза:

Екипи, наем на зала оборудване с нови уреди за КСА

Коментари Харесвания 0

Гинка Дянкова

Кауза:

Издаване на книги

Коментари Харесвания 0

Конфедерацията на българските писатели

Кауза:

Развитие на Конфедерацията на българските писатели

Коментари Харесвания 0

Подкрепени/ наградени каузи

Вижте подкрепените каузи и проследете успехите им след участие в "Добрата кауза".


Кристиян Бакалов

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Читалище Хамалогика

Кауза:

Създаване на танцов спектакъл с хора с различни потребности

Коментари Харесвания 0

Клуб по латино танци „БУРГАСКИ ДЕЛФИНИ”

Кауза:

Разходи, свързани с участието на Клуба в XІХ Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда” в гр. Банско от 30.11.2016 г. до 04.12.2016 г.

Коментари Харесвания 0

Виолета Терзииванова

Кауза:

Носии за танцова формация“ Звездички“ към ОУ „Христо Смирненски” Карнобат

Коментари Харесвания 0

Организация за закрила на българските граждани

Кауза:

Награден фонд за състезанието

Коментари Харесвания 0

Йован Атанасов и Василиса Романова, карате клуб

Кауза:

Участие на Балканско първенство по карате в Белград

Коментари Харесвания 0

Хандбален клуб „Албатрос Бургас”

Кауза:

Участие в състезанията на Българска Федерация Хандбал

Коментари Харесвания 0

Иван Гришев Атанасов

Кауза:

Подготовка за Европейско първенство по бокс

Коментари Харесвания 0

Йован Атанасов и Василиса Романова, карате клуб

Йован Атанасов и Василиса Романова, карате клуб
Харесвания на каузата 0

Каузата:

Здравейте, казвам се Недка Кирякова и бих искала да номинирам карате клуб "Никон-Бургас". Двама от състезателите на клуба, Йован Атанасов и Василиса Романова участват в националния отбор по карате към Българска национална федерация карате. И двамата са многократни национални шампиони, имат завоювани призови места на много международни турнири под егидата на Световната карате федерация. През месец май им предстои Балканско първенство в Белград. За пътуването, престоя и участието им са нужни средства, които са непосилни за нас родители и треньори. Надявам се, чрез Вашата кауза да осигурим тези средства и те да имат възможност да защитят името на България.

Василиса Романова е родена през 2005 година в Русия, гр. Клин. През 2014 година като състезател от карате клуб „Никон” гр. София тя взема участие на Държавното първенство по карате. Завоюва титлата „Национален шампион” в дисциплина ката. През 2015 се премества официално  да живее в България, гр.Бургас, заедно със сегашния треньор Павел Афанасиев. Така се създава клуб „Никон” гр.Бургас. Към момента Василиса учи в ущилище „Георги Бенковски”-гр. Бургас.

Йован Атанасов Атанасов е роден в гр. Добрич през 2002 год.. Започва да тренира през 2010 год. в карате клуб „Самурай” гр. Добрич. Kлубът има силна детско-юношеска школа и през изминалите години заема второто място след карате клуб „Никон” в класирането на клубовете в страната. Йован има завоювани 41 медала, от които 21 златни. От 2011 до 2016 година е завоювал  9 пъти титлата „Национален шампион” на България в дисциплина Ката и 4 пъти вицешампион в дисциплина Кумите. През месец март се премества да живее в гр. Бургас и става член на карате клуб „ Никон” - Бургас. Към момнета учи в СОУ „Епископ Константин Преславски”

Карате клуб „Никон” е създаден преди 15 години в гр. София от Николай Цанев.Членува в Българска национална федерация карате, която е официално призната  от Световната карате федерация / WKF/.Клубът има силна школа от състезатели с много Балкански и Европейски шампиони и при децата, и при жени- мъже.Четири поредни години ”Никон” е №1 в комплексното класиране между клубовете в България.

Към момента в клуб „Никон” гр.Бургас  тренират 20 деца. Тренировките се провеждат 6 пъти в седмицата. Клубът практикува два стила – Шотокан карате и Шито рю.Треньорът Павел Афанасиев е балкански шампион в дисциплина ката.

Всяка година при децата-възраст до 14 год. най-силният турнир е Балканското състезание. За да се класират за него, те трябва да завоюват от първо до трето място  на „Националното състезание”, на „Държавното първенство” и на определените от федерацията международни турнири. Предвид икономическата обстановка в страната, всички пътувания и участия се заплащат от семействата на състезателите. Балканското първенство също. Все още не е подадена точна сума от федерацията, но предвид бюлетина спуснат от „Балканската карате федерация” тя ще бъде 500 лв. за състезател. За мен, като родител на Йован Атанасов и за семейството на Василиса, тази сума е напосилна. Ще се радваме, ако получим помощ и съдействие, за да раелизират своя труд и да успеят да защитят името на България.

 Иван Гришев Атанасов

Кауза:

Подготовка за Европейско първенство по бокс

Коментари Харесвания 0

Красимира Щерева

Кауза:

Трика за клуб по спортна акробатика

Коментари Харесвания 0

Димитър Иванов Маринов

Кауза:

Карате клуб

Коментари Харесвания 0

Виолета Терзииванова

Кауза:

Носии за танцова формация“ Звездички“ към ОУ „Христо Смирненски” Карнобат

Коментари Харесвания 0
Добрата кауза е инициатива на PowerFM Денонощни магазини Тришър