Предна В момента Следва

Добрата кауза на Power FM и магазини Тришър

"Добрата кауза"

"Добрата кауза” е инициатива на радио Power FM и денонощни магазини "Тришър", в която до края на годината, ще търсим доказани таланти в областта на науката, спорта, музиката и изкуството, които да подпомогнем в развитието им.

Ако имаш талант, постигнал си успехи и искаш да продължиш свето развитие, но ти липсва финансова подкрепа, участвай в „Добрата кауза” и ние ще ти помогнем да постигнеш целта си.

С какво можем да бъдем полезни?

В „Добрата кауза” можем да осигурим финансиране за спортисти, което да използват за подготовка за състезание, за закупуване на екипировка, за наем за зала за тренировки и всичко останало, което би улеснило постигането на по-добри резултати.

На музикантите можем да помогнем с инвестиция за закупуване на техника, издаване на албум, участие в конкурс и всичко, което ще допринесе за постигане на професионалните цели.

На писатели, художници и други творци ще съдействаме в издаването на творба, финансирането на изложби, представянето на книги, участието в литературни конкурси, и всичко останало, на което богатото им въображение иска да вдъхне живот. На хората на науката ще кажем, че ще им осигурим финансиране за участие в местни и международни състезания, за реализиране на научен проект, за оборудване на лаборатории или други помещения, в които могат да упражняват дейността си.

Как да участваш "Добрата кауза”?

Щом си стигнал дотук, нужно е само да кликнеш на бутона "Участвай" и да попълниш нужната информация, като опишеш в детайли историята си, целта която искаш да постигнеш или каузата, която защитаваш. Ако искаш да номинираш друг човек, за чиято кауза смяташ, че е нужна подкрепа, напиши ни неговото име и координати. Опиши ни кой е, какъв е неговият талант и каква е каузата, която има нужда от подкрепа.

Кой може да участва?

Всеки слушател на радиото може да номинира своя или чужда кауза, която смята, че заслужава да бъде подкрепена. Главен герой в „Добрата кауза” може да бъде, както един човек, така и група от хора, ако дейността, в която искат да се развиват, е обща. Участникът трябва да е наистина добър в това, което прави. Растежът в развитието му да е налице. Да бъде упорит и дисциплиниран в дейността си!

Ако си всичко това или познаваш такъв човек, но финансите са основна спънка по пътя към успеха - участвай! Ще се отзовем!

До края на 2016 година всеки от вас може да номинира неограничен брой каузи. На 25-то число на всеки месец, ние ще събираме изпратените до момента каузи и ще избираме тази, която ще подпомогнем финансово. В рамките на следващия месец, ще ви запознаваме с героя на „Добрата кауза” за миналия. Освен всичко друго, ние ще проследяваме историята след нашата намеса в развитие.

Идеята за „Добрата кауза” е породена от желанието ни да допринесем за прогреса талантите на южното Черноморие и да подсилим смелостта им за постигане на поставените цели. Ние от радио „Power FM” и денонощни магазини „Тришър” искаме да покажем на всички, че талантите могат да се развиват успешно и тук. Ние искаме да подадем ръка за тяхното успешно развитие.

С тази инициатива имаме желание да допринесем за това, Бургас да стане град на неограничените възможности.

Линк към общите условия

Участвай в "Добрата кауза"

Ти си талант в областта на науката, музиката, спорта или изкуството и си наистина добър в това, което правиш?! Растежът в развитието ти е налице и си упорит и дисциплиниран в дейността си, но финансите са основна спънка по пътя към големия успех?!

Ако отговорът ти и на двата въпроса е да, ние може бъдем твоят трамплин към върха!

Изпрати ни историята на каузата си тук. Ние ще се отзовем!

Актуално от "Добрата кауза"

Последната Добра кауза за миналата година получи своята подкрепа в ефира на радио Power FM

И последната, за миналата година, подкрепена кауза в инициативата на радио Power FM и денонощни магазини Тришър „Добрата кауза”, получи своята финансова награда за таланта и борбеността си.Още новини

Участници в "Добрата кауза"

Ние, Радио "Power FM" и магазини "Тришър", вярваме, че всеки има право да осъществи мечтите си в областта, в която е добър и там, където живее! Гласувайте за каузата, която според вас заслужава да бъде подкрепена!


Ивайло Мънков

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Николай Желев - Коки

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Даниел Трендафилов

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Димитър Славчев

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Галя Димитрова

Кауза:

Закупуване на професионален тромпет

Коментари Харесвания 0

Мария Коточева

Кауза:

Екипи, наем на зала оборудване с нови уреди за КСА

Коментари Харесвания 0

Гинка Дянкова

Кауза:

Издаване на книги

Коментари Харесвания 0

Конфедерацията на българските писатели

Кауза:

Развитие на Конфедерацията на българските писатели

Коментари Харесвания 0

Подкрепени/ наградени каузи

Вижте подкрепените каузи и проследете успехите им след участие в "Добрата кауза".


Кристиян Бакалов

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Читалище Хамалогика

Кауза:

Създаване на танцов спектакъл с хора с различни потребности

Коментари Харесвания 0

Клуб по латино танци „БУРГАСКИ ДЕЛФИНИ”

Кауза:

Разходи, свързани с участието на Клуба в XІХ Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда” в гр. Банско от 30.11.2016 г. до 04.12.2016 г.

Коментари Харесвания 0

Виолета Терзииванова

Кауза:

Носии за танцова формация“ Звездички“ към ОУ „Христо Смирненски” Карнобат

Коментари Харесвания 0

Организация за закрила на българските граждани

Кауза:

Награден фонд за състезанието

Коментари Харесвания 0

Йован Атанасов и Василиса Романова, карате клуб

Кауза:

Участие на Балканско първенство по карате в Белград

Коментари Харесвания 0

Хандбален клуб „Албатрос Бургас”

Кауза:

Участие в състезанията на Българска Федерация Хандбал

Коментари Харесвания 0

Иван Гришев Атанасов

Кауза:

Подготовка за Европейско първенство по бокс

Коментари Харесвания 0

Симеон Антонов Стоянов

Симеон Антонов Стоянов
Харесвания на каузата 0

Каузата:

Роден през 1980 г., в град Бургас. Навлиза в изкуството едва на 13 годишна възраст в стила на брейк - денс, актуален в онези времена. Първите стъпки в танца получава в брейк школата на „Веспа” Бургас, с ръководител Веселин Георгиев. Преминава и през прочутата школа на „Black Style” Бургас.

В продължение на 2 години уменията, които развива са завидни за времето си, и придобива слава, която година по-късно му дава нужната доза самочуствие и с помощта на ръководния съвет на училище СОУ „Константин Петканов” гр. Бургас основава брейк школата „Еър-Форс”.

Започват множество участия, местни и регионални конкурси, благотворителни мероприятия и тв предавания. Завършва средното си образование в любимото си училище, с топли спомени за множество изяви и концерти, изцяло хореографирани и режисирани от самия него. От там е именно и любовта му към хип-хопа.

Завладян от рап групата „Рап нация” прави първите си опити за рапиране през 1995г. Така създава групата „Гето-мафия” - рап група, която се класира на конкурс за таланти на SGM records София, лейбъл обидиняващ множество артисти от цялата страна в началото на втората хип-хоп вълна.

Компилацията „Рап хитове БГ 1” ,продуцирана от Виктор и Ненчо Касъмови песента „Интрига”, записана в София, успява да докосне много фенове. Година по-късно реализира успешно рап фестивал в зала НХК с изпълнители от цялата страна в Бургас, под мотото „Не на дрогата” съвместно с национално движение „Младежки глас”. Записва песента „Един свят”, базирана на реални събитя от живота по това време в квартала ”Меден рудник”. Съместно с DJ X записват множество песни и създават лейбъла „Reflex”, продуциращ млади изпълнители.

Първия си албум, който носи името на сингъла „Един Свят”, създава през 2002 година. Открояват се песената „Съдба”,  записана от Тафо Рап-нация, текст Симеон Стоянов. Участва в концерти и благотворителни събития, фирмени партита, рождени дни, учатник в X-factor с песента „Возле дома твоево”, на руския рапър Серега. Изгражда свой собствен стил, който сам описва като любов и омраза, базирайки се на авторските текстове за реални случки и събития.Един истински хип-хоп оцелял през годините до сега, такива са римите на Don Simon aka mr. SFX.

Моята кауза е да достигна до максимално повече хора и да престанат да ме бъркат с Играта или Устата. Като за целта искам да запиша песен  и да заснема видео клип, чрез които да се популяризирам и  развивам в тази област със собственият си артистичен псевдоним.Иво Генчев Иванов

Кауза:

Развитие на уличния фитнес

Коментари Харесвания 0

Влади и Ралица

Кауза:

Включване в Националния отбор по конен спорт

Коментари Харесвания 0

Ивайло Мънков

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0

Димитър Славчев

Кауза:

Участие в състезание по колоездене в Пампорово

Коментари Харесвания 0
Добрата кауза е инициатива на PowerFM Денонощни магазини Тришър