Предна В момента Следва

Showbiz

Завърши сезон 4 на реалити предаването „Искам нов живот”

Завърши сезон 4 на реалити предаването „Искам нов живот”
Станислав Пенчев е големия победител от сезон 4 на първото у нас, радио реалити "Искам нов живот". Кампанията на радио Power FM, която този път бе организирана съвместно с фитнес инструктора Кирил Танев и магазин "Красиви тела", събра четирима души в началото на годината, които искаха изцяло да променят начина, по който изглеждат и най-вече да сменят вредните си навици, що се отнася до хранене. Само в рамките на три месеца, всеки един от участниците се промени тотално, но Станислав Пенчев се открои над всички. Освен 12-те килограма, който той свали, успя да извая релефни мускули и да извади на показ мечтаната за всеки човек, коремна преса.

 


Победителят спечели доживотна VIP карта за магазин "Красиви тела" в град Бургас, както и пълна спортна екипировка. Всеки един от останалите участници беше категоричен, че трите месеца тренировки и хранене под ръководството на Кирил Танев им е дало нещо много повече от голямата награда. Научили са се на правилно и здравословно хранене, да знаят кога и какво да ядат и най-важното, успели са да променят изключително много начина, по които изглеждат.


Организаторите са единодушни, че сезон 4 е най-успешният от създаването на формата и си пожелават следващият да е още по запомнящ се и апелират към всеки, които е враг с кантара, да следи по Power FM началото на кастингите за сезон 5.


Крайно класиране:
1. Станислав Пенчев
2. Дарина Димитрова
3. Невена Ганчева
4. Николай Николов
Линк към Facebook страницата на „Искам Нов Живот”: https://www.facebook.com/iskamnovjivot?fref=ts


 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация