Предна В момента Следва
JUSTIN TIMBERLAKE SAY SOMETHING (FEAT. CHRIS STAPLETON) REMIX

Showbiz

Започва юбилейното издание на театралния фестивал "Сцена край морето"

Започва юбилейното издание на театралния фестивал "Сцена край морето"

Детско-юношеският театрален фестивал „Сцена край морето” отдавна се е превърнал в предвестник на лятото и на мечтаната лятна ваканция за стотици поморийски деца. Вече десет поредни години събитието е обичано и очаквано не само от публиката в Поморие, но от любители и дейци на театралното изкуство в цялата страна.

От 23 - до 26 юни 2017 г. Община Поморие и НЧ „Светлина 1939” канят всички на десетото юбилейно издание на фестивала. Въртележката от приказки се завърта този петък /23.06.2017 г./, от 20.30 часа на откритата читалищна сцена в кв. Свети Георги. Началото ще бъде дадено с най-новия спектакъл на домакините от ТФ "Светулка" - "Анхиало - пристан на любовта".

В тридневния театрален маратон ще се включат актьори от 28 колектива, за да вдъхнат живот на своите герои, да обменят опит и да създадат нови приятелства.

От 2007 г. насам театралният фестивал „Сцена край морето” утвърди културните традиции на читалището и града, популяризира българската и чуждестранна драматургия, стимулира творческата изява на любителските театрални колективи и повиши зрителския интерес към това изкуство, създадено от деца и младежи.

Входът е свободен - 23.06.2017 г., от 20.30 часа на откритата читалищна на НЧ "Светлина 1939".  Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация