Предна В момента Следва
MARI FERRARI MARIA MARIA (FEAT. MISS MARY)

Showbiz

Закриване на сезона в Beach Banquet и Cacao Beach

Закриване на сезона в Beach Banquet и Cacao Beach

След като в началото на лятото чухме невероятните FINNEBASSEN и MIGUEL, COMMA Group закрива тазгодишната серия събития Beach Banquet, a заедно с това и сезон 2014 на Cacao Beach италианката THALLULAH! Нейният партньор WILLIAM MEDAGLI ще подгрява купона.

Thallulah идва за първи път в България. Тя е автор на парчето Only My Love. Освен продукциите й с William Medagli Break Away, Sweet Harmony, Was Lovers, има и съвместни колаборации с испанския DJ, продуцент и собственик на Ibiza Global Radio Jose Maria Ramon.

 

Партито започва в 23:00 ч. на 30-ти септември. Списъка с поканените е валиден до 00:30 ч. Ограничен брой промоционални билети на цена от 10 лв. може да намерите в мрежата на Eventim.bg ( http://bit.ly/1na1nZN ) - Германос, Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, UsitColors, както и от билетната каса на Cacao Beach.

Посрещнете последния изгрев за лято 2014, заедно с THALLULAH и WILLIAM MEDAGLI!

 

И не на последно място: Бъдете активни в мобилното приложение на Радио POWER FM (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.commotion.POWERFM; https://itunes.apple.com/us/app/power-fm-bg/id839709613?mt=8), защото някои от вас ще си спечелят безплатна двойна покана за Beach Banquet. Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация