Предна В момента Следва
SONIQUE SKY

Игри

„За виното с любов”...

„За виното с любов”...

На 14-ти февруари почитаме Трифон Зарезан.  Празнуват лозари, градинари, кръчмари и всички, които харесват вкуса, аромата и сладкото и леко трърчиво опиянение на виното. Трифон Зарезан ни дава повод да си спомним за произхода и правенето на вино, за различните сортове грозде и за много други факти за напитката на боговете. А, любовта на хората към виното понякога… (само понякога) е по-силна и от тази към любимите им хора!

Затова и тази година разчитаме на теб – любителят на виното, да познаеш думите в нашата „винена кръстословица”. Дойде време да покажеш знанията си за виното и всичко свързано с него в играта на „За виното с любов”.

Power FM ти дава възможност да демонстрираш познания за виното и да спечелиш награда за празника. Всеки делничен ден между 01-ви и 13-ти февруари, в сутрешното предаване Vitamin B се разиграват думи на тема: „вино”. Всяка сутрин в 8 часа във Facebook публикуваме кръстословицата и новата думата, която търсим този ден. За да участваш в играта, трябва да познаеш коя е думата и да я впишеш като коментар под публикацията. На помощ идват и приложениете подсказки, а всеки познал думата, участва във винената томбола на финала на кампанията. Колкото повече думи понаеш, толкова по-голям шанс за печалба. Верният отговор се публикува на следващата сутрин. След това нови отговори не се приемат, дори и да са верни. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 14-ти февруари във Vitamin B.

Наградите в „За виното с любов” идват от Ресторант Киш и Бистро Margi’s Kitchen Bar & Grill:

 • Ваучер: вечеря за двама в ресторант KISH Лазур на стойност 30 лв.
 • Ваучер: вечеря за двама в ресторант KISH Лазур на стойност 50 лв.
 • Романтична вечеря за двама в Margi’s Kitchen Bar & Grill на стойност 50 лв.

                          

  *И не забравяй: Най-добрият начин да се учиш за виното е... като го пиеш!

Запознай се с Общите условия на играта тук.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация