Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Юлиан Вергов ще играе в „Петя на моята Петя“

 Юлиан Вергов ще играе в „Петя на моята Петя“

Във филма "Петя на моята Петя" ще видим и един от най-харизматичните съвременни български актьори - Юлиан Вергов. Кадрите за неговата роля ще бъдат заснети в началото на юли в Бургас, тъй като в момента той е ангажиран с участието си в други продукции. Интересното е, че Юлиан Вергов за първи път ще застане пред камерата заедно с дъщеря си Алена, която върви по неговите стъпки в актьорската кариера.

Междувременно снимките на филма стартираха официално вчера в Морската градина на Бургас, като през следващите двайсетина дни ще се местят на различни локации в града. Нека съдействаме на екипа да свърши качествено своята работа, за да видим догодина един вълнуващ и много бургаски филм, в който като статисти ще участват над 400 наши съграждани.

Община Бургас подкрепи със 125 000 лева "Петя на моята Петя". Продуцент на филма е бургазлията Николай Урумов от "БЪФ пикчърс", спечелил за заснемането му субсидия от Националния филмов център в размер на 400 000 лева. Копродуцент е "Концепт студио".

Зрителите ще видят на големия екран една съвременна Петя, чиято роля се изпълнява от Александра Костова, и легендарната Петя Дубарова, но пораснала, в чийто образ ще се превъплъти актрисата Алиса Атанасова. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация