Предна В момента Следва
CALVIN HARRIS, ELLIE GOULDING MIRACLE

Showbiz

Явор Бахаров участва в новия клип на Мастило

Явор Бахаров участва в новия клип на Мастило

Вики Терзийска и Десо от групата "Мастило"представиха новото парче"Ела, ела", в чието видео участва актьорът Явор Бахаров.
Музиката и текстът на „Ела, ела” са на Нина Илиева, а аранжиментът - на Десо. Видеото е по идея на режисьора Цветомир Матев, който е направил нещо като репродукция на „Алиса в страната на чудесата”. „Във видеото има едно жълто цвете. Явор прави така, че то да стигне до мен. Това цвете е една метафора за доброто настроение, което стига до едно хубаво момиче. Една съвсем обикновена младежка свежа идея!" - споделя Терзийска.

Вече се предполага, че Явор Бахаров и Вики всъщност са новата светска двойка. В интервю за bliasak.bg певицата обаче отказа да коментира отношенията им."Какъвто си ми е, такъв! Това са си отношения между нас двамата, какъв ми е Бахаров! Това си е само между нас! Представяш ли си да го кажа на медиите и всички да разберат!?" - шегува се Вики и заявява, че не я вълнува какво се говори за нея. "По-добре на хората в устата, отколкото в краката" - цитира мъдрост на баба си тя.
 

Източник:dir.bg , prekrasna.bgPower TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация