Предна В момента Следва

Showbiz

Яки партита с американски диджеи на Pamporovo Freestyle Open 5

Яки партита с американски диджеи на Pamporovo Freestyle Open 5
 

 След една седмица започва най-голямото събитие за  freestyle ski и snowboard в източна Европа - Pamporovo Freestyle open.


За пръв път в България ще се проведе кръг от “Световния snowboard tour” с елитния ранк от 4 звезди на ТТР, което в света на сноуборда е най-престижната верига от състезания. Тази верига привлича състезатели и публика с големите си наградни фондове и високото ниво на каране. Пампорово от 4 годни поддържа голямо трасе за slopestyle на писта “Стената” и провежданитео на 4 звездно състезание нарежда България до големите в сноуборда.

 
От организаторите потвърдиха заявки на състезатели на Америка, Финладния, Швейцария, Словения, Полша, Чехия, Словакия, Гърция, Беларус. Латвия и др., което гарантира високото ниво на състезанието и триковете които ще разпределят наградния фонд от 15 000 $. По време на финала на slopestyle  на 15-ти Март на изградената сцена на Студенец до състезателното трасе, за да е още по силно преживяването на зрителите на Световния snowboard tour , ще избухнат диджея на американската банда Limp Bizkit и бивш DJ на легендарните House of  Pain DJ Lethal, а заедно с него ще забие неговия колега от House of  Pain , легендарното MC  Danny boy. Американските супер изпълнители ще се подгряват от обичайния хост на музикалната част на ПФО – Spens, подкрепен от Българските варненски легенди от “Loshite”.

 

 Всичко това ще се случи в края на седмицата 10-16 Март, а преди това програмата на freestyle е доста богата на прояви.


За втора поредна година Pamporovo fun park и Българската федерация по ски ще проведат състезание валидно за ФИС, като тази година то е кръг от Европейската купа по slopestyle на ФИС. Сътезанията ще са в два дни 11-12 и ще предложат висока конкуренция при мъжете и жените за общия награден фонд на Пампорово курорт от 6000 Евро.


В цялата програма на седмицата на freestyle са включени още и държавните първенства по snowboard half pipe, slopestyle и big air, както и международни състезания по ski half pipe и slopestyle.


По време на цялата седмица в Пампорово ще ври и кипи от партита и съпътстващи прояви, като подробна информация се очаква организаторите да предоставят на предстоящата тази седмица пресконференция, на която ще разберем имената на snowboard и ски звездите, които идват да карат срещу родните таланти. В последните години българските райдери показват високо ниво, като Камен Петров от СК Пампорово в момнета е 5-ти в световната младежка ранглиста на ТТР. Ето и кой са българите, които ще се борят реално за призовите места: snowboard - Димитър Чокоев, Лозьо Димитров, Симеон Митрев, Петър Гьошарков, Георги Георгиев, Камен Петров, Константин Славов и др.
ski – Николай Найденов, Станислав Черешаров, Алексндър Карадинков, Георги Ваташки, Марти Райншмид, Крис Големинов и др.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация