Предна В момента Следва
SEAN PAUL CALLING ON ME (FEAT. TOVE LO)

Showbiz

Wine and Spirits fest Burgas събира производители и почитатели на виното в експоцентър "Флора"

Wine and Spirits fest Burgas събира производители и почитатели на виното в експоцентър "Флора"

Експоцентър „Флора“ ще бъде домакин на Wine and Spirits Fest Burgas. Събитието ще се поведе от 23 до 25 юли от 16:00 до 22:00 часа и ще събере на едно място повече от 30 производители на вино и спиртни напитки. Фестивалът се провежда под егидата на Община Бургас.

От своя страна почитателите на виното ще имат възможност да опитат и да си закупят различни марки и сортове вино без да им се налага да пътуват до отдалечени изби в различни краища на страната.

За да участвате в дегустациите, трябва да си закупите билет.

Еднодневния билет -10 лева, включва гривна, билет за дегустация, изворна вода и сувенирна чаша подарък. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.
Двудневен билет -15 лева, включва гривна, билет за дегустация, изворна вода и сувенирна чаша подарък. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.
Тридневен билет - 20 лева, включва гривна, билет за дегустация, изворна вода и сувенирна чаша подарък. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.

Освен качествени вина, посетителите ще имат възможност да опитат различни деликатеси и млечни продукти без аналог на пазара. Храните ще са произведени по стари рецепти с ароматни подправки и 100% натурални съставки. В деликатесите няма да се влагат консерванти, подобрители, оцветители или други вредни за здравето вещества. На място, освен да ги опитате, ще може и да си ги закупите.  

И тази година ще има конкурси за вино. Единият е организиран от АТВБ / Асоциация на търговците на вино в България/ -  тематична дегустация на тема „Совиньон блан“.

Другият се организира съвместно със Съюза на енолозите в България. На него ще бъдат дегустирани и обявени победители в категориите – „Бяло“, „Розе“, „Червено“ и „Шумящи вина“. Резултатите от конкурсите ще бъдат обявени на 24 юли.

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация