Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Вземи участие във фотоконкурса на детска кухня "Ам-Ам" - Моят чуден рожден ден

Вземи участие във фотоконкурса на детска кухня "Ам-Ам" - Моят чуден рожден ден

След като миналия януари заедно отпразнувахме 7-мия им рожден ден с масово храненен на деца и бебета и този януари детска кухня "Ам-Ам" ще отпразнува своя рожден ден подобаващо - с фотоконкурс и множество вкусни награди! 

По случай 8-мия си рожден ден от детска кухня "Ам-Ам" организират конкурса "Моят чуден рожден ден". В него можете да участвате като до 19.01 изпратите снимка от рождения ден на вашето дете на имейл office@amamburgas.info. Рождената дата и възрастта на детето нямат значение за участието. Снимката трябва да е придружена с Вашето име, името на детето, телефон за контакт и e-mail. Всеки участник има право да участва с една снимка, като единственото условие на нея детето да не е разголено.

Снимките ще се събират до 19 януари и ще бъдат качени в специален албум във Фейсбук страницата на детска кухня "Ам Ам". Между 20 и 30 януари ще се проведе онлайн гласуване чрез харесване на снимките и преброяванео на лайковете ще определи кой ще спечели награди. А те са вкусни и здравословни -  8 броя 10 дневни  и 8 броя едноседмични пакети детско меню, от детска кухня Ам-Ам. Победителите ще бъдат обявени на 31 януари, когато е и 8-мия рожден ден на организатора! А за тези деца, които са родени на същата дата са предвидени специални награди.

Не се бавете! Преровете албумите, отворете всички папки на компютъра и изберете най-добрата снимка от рождените дни на Вашия малчуган. Изпратете я за участие и призовете цялото семейство и приятели към подкрепа!

Като партньор на конкурса, ние от радио Power FM, ще следим неговото развитие и ще Ви информираме за случващото се.

Детска млечна кухня “Ам-Ам” е първата частна детска кухня в Бургас. Тя отваря врати на 31-ви януари 2011 година и оттогава до днес предлага здравословна и питателна храна за деца от 6 месеца до 3 години.

Ястията на бургаската кухня отговарят на изискванията на детския организъм и нуждите му във всяка една възраст. Всяка порция се приготвя от чисти и натурални продукти от най-високо качество, а рецептите са подбрани от “Сборник рецепти и ръководство за здравословно хранене”, одобрен от Министерството на здравеопазването.Можете да разгледате тяхното меню, както и да поръчате онлайн през техния уебсайт www.AmAmBurgas.info.

През януари 2017 година 7-мия рожден ден на "Ам-Ам" отпразнувахме заедно като беше организирано събитието "Масово хранене на деца и бебета". Той се състоя в Burgas Plaza Mall и в него взеха участие стотици деца и техните родители, които си прекараха един приятел развлекателен ден и получиха подаръци. Разгледайте как премина в албума от събитието.

Пълните условия в конкурса на детска млечна кухня "Ам-Ам" ще намерите тук.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация