Предна В момента Следва
CAMILA CABELLO SENORITA (FEAT. SHAWN MENDES)

Showbiz

Велотур на 10 май в Морската градина насърчава алтернативния транспорт и здравословния живот

Велотур на 10 май в Морската градина насърчава алтернативния транспорт и здравословния живот

На 10 май (петък) в Бургас ще се проведе велошествие под надслов „Let’s get cycling“. Инициативата е без състезателен характер и цели насърчаване на колоезденето в градска среда, толерантно поведение на пътя и здравословния живот. Велолюбителите от всички възрасти са добре дошли да се включат в събитието. Регистрацията ще бъде от 17:30 до 18:30 часа, пред Гранд Хотел и СПА Приморец от страната на плажната ивица. Всички участници ще участват в томбола с тематични награди.

"Let's get cycling" ще включва изложение, на което компании, предлагащи екипировка и оборудване за велосипедисти, както и продукти за здравословен живот ще се включат с щандове. Изложението ще бъде част от събитията за деня и ще бъде разположено в парк „Морска градина“ до Гранд Хотел и СПА Приморец.

Присъединете се към Facebook събитието Пролетен велотур "Let's get cycling"

Велошествието се организира със съдействието на община Бургас. POWER радио е ексклузивен медиен партньор на събитието. Инициатор и организатор на „Let’s get cycling“ e Гранд Хотел и СПА Приморец. Инициативата е част от събитията, организирани от 5-звездния хотел по случай неговия 60-ти рожден ден. Цели промотиране здравословния начин на живот, изборът на велосипеда като алтернатива на придвижването в градски условия, насърчаване на толерантността по пътищата.

За повече информация: 0877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

...

Тур "Let's get cycling" ще се проведе при следния маршрут и програма:

10 май 2019 г. (петък)

17:30 до 18:30 часа – регистрация, пред Гранд Хотел и СПА Приморец от страната на плажната ивица

18:30 часа старт на велошествието по маршрут Гранд Хотел и СПА Приморец от страната на плажната ивица – Бургаски Мост – паркинг Северен плаж- Солници- паркинг Северен плаж- Бургаски Мост - Гранд Хотел и СПА Приморец.

19:30 до 20:00 часа - посрещане на участниците, разглеждане на тематично изложение

20:00 часа - теглене на томболата

 Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация