Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

В Бургас ще се проведе семинар „Дизайнът около теб”

В Бургас ще се проведе семинар „Дизайнът около теб”

Семинарът ще има за цел да ни потопи в света на дизайна и да ни даде повече отговори за формите и графиките, които ни заобикалят в ежедневието. Пред аудиторията отново ще застанат едни от най-изявилите се компании и личности в бранша, като в рамките на семинара ще се постараят да ни покажат своите гледни точки по описаните теми.

Ето как представи лекторите Александър Петков от ShortCut Events & Networking, организатор на събитието:

„Арх.Радко Тодоров и негови колеги от RT Consult ще се фокусират върху това какви са предизвикателствата пред новите проекти, конкретни казуси и техните решения от практиката. Как умело да се ползват новите тенденции в интериорния дизайн, къде е мястото в цялостното планиране на ландшафт дизайна и как екстериора при бизнес сградите  е свързан с цялостния брандинг на проекта. Разбира се отново ще се обсъдят актуални тенденции, похвати, добри практики, новости и други методи за постигане на оптимално доволни клиенти и потребители на техните услуги и продукти

Графичните елементи в ежедневната ни визуална комуникация ще представи доц. д-р Илия Кожухаров от Нов Български Университет. Освен титлите пред името си той е и графичен дизайнер, творец, арт и крийейтив директор. С него ще говорим за това как всеки елемент в графичния дизайн има определено значение и как ние възприемаме дадения бранд зад него. Има ли красив дизайн или грозен дизайн. Той ще ни представи неговата гледна точка за това какво е важното за един сполучливия визуален проект.   

Уеб дизайн – нашият сайт е просто визитката ни във уеб пространството или основна платформа за продажбите на компанията? Как изглеждаме онлайн, лесно ли ни намират и лесно ли се ориентираме кое какво е, къде е и т.н.? На тези теми ще си говорим с едни от най-добрите в бранша GRIND Creative Webstudio.”

Семинарът „Дизайнът около мен” е на 10 март от 11:00ч, а билетите са вече в продажба на цена от 29,90лв. Можете да заплатите за тях по банка или в касите на Easy Pay. В деня на събитието, на място, цената ще бъде 35,00лв

За повече информация можете да посетете фен страницата на Shortcut Events & Networking във Facebook.адио 

POWER радио е ексклузивен медиен партньор на събитието.

• • •

Програма:

11:20 AM - 12:01 PM Регистрация

12:01 PM - 1:21 PM Графичен Дизайн - доц.д-р Илия Кожухаров НБУ

1:20 PM - 1:40 PM Кафе пуза

1:40 PM - 2:40 PM Интериор, Екстериор, Ландшафт - арх. Радко Тодоров и колеги от RT Consult

2:40 PM - 3:00 PM Кафе Пауза

3:00 PM - 4:10 PM Уеб Дизайн - Пламена и Иво от GRIND creative web studio

4:10 PM - 4:30 PM Дискусия, въпроси и отговори с аудиториятаPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация