Предна В момента Следва
HADDAWAY WHAT IS LOVE

Showbiz

Уникално байк състезание в Пампорово

Уникално байк състезание в Пампорово

От 20-ти до 22-ри юни родопският курорт ще бъде домакин на най-голямото и очаквано международно байк състезание за 2014-та година в страната ни!

Надпреварата ще се проведе в две дисциплини – спускане и крос кънтри, като се очаква на място в Пампорово да пристигнат най-големите имена на родната състезателна сцена, както и много чуждестранни професионални състезатели.

 Победителите и в двете дисциплини ще се борят за точки в световната ранглиста и примамлив награден фонд от над 6500 лева.

До този момент за участие има записани над 150 човека, като се очаква бройката им да се увеличи още до крайния срок за поддаване на онлайн заявки. Всеки, който иска да се включи в състезанието, може да го направи, като се регистрира предварително на www.conceptcreative.org/pbc до 18-ти юни, като закъснели състезатели ще могат да се запишат и на място.

Pamporovo Bike Cup 2014 се провежда с подкрепата на Пампорово АД и община Смолян.

 

На 21-ви юни, събота точно в 13:00 часа ще започнат финалите в Олимпийската дисциплина крос кънтри, като за допълнителен стимул на присъстващите, на място за състезатели и публика ще има освежаващи напитки и био енергийни блокчета предоставени от Gatorade, минерална вода Банкя и RooBar.

На 22-ри юни в неделя, ще се проведе едно от най-очакваните събития тази година – единственото международно състезание в дисциплината в страната ни за този сезон - състезанието в дисциплина спускане. Участниците в отделните категории, освен за титли ще се борят и за солиден паричен награден фонд, както и множество награди предоставени от Monster Energy, Веломания и Байкхаус.

Очаква ни един страхотен уикенд в планината изпълнен с множество силни емоции и добро настроение – не го изпускайте!
 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация