Предна В момента Следва

Showbiz

Център за дентална медицина отвори врати не с балони и фойерверки, а с безплатни прегледи

Център за дентална медицина отвори врати не с балони и фойерверки, а с безплатни прегледи
Нов център за дентална медицина отвори врати в Бургас. Естетико Плюс, център за дентална естетика, предоставя индивидуална грижа за оралното здраве и отстранява всякакви зъбни несъвършенства. Откриването премина не с традиционните за такова събитие балони и фойерверки, а с безплатни стоматологични прегледи и консултации за своите бъдещи пациенти.

Естетико Плюс е оборудван с висок клас стоматологична апаратура и инструменти. Пациентският стол следва извивките на тялото, за да осигурява максимално удобство и спокойствие на пациента, по време на стоматологичните процедури. Пациентите имат възможност да следят прецизните манипулации на д-р Ралев на екрана над главите си. Целта е пациентът да бъде напълно запознат с процедурите, които предстоят да бъдат извършени. Стоматологичният кабинет в Естетико Плюс е обзаведен в бяло и сиво, за да може естествената светлина да бъде използвана по възможно най-ефективния начин. Кабинетът умишлено има северно изложение, за да се улови именно „северната светлина”, на която най-добре се вижда цвета на зъбите, пломбите и коронките.

 

„При оборудването и обзавеждането на Естетико Плюс е мислено много за спокойствието и комфорта на пациентите. Клиентите ще получат цялостна грижа за техните проблеми и естетични несъвършенства,” сподели д-р Ралев.

Естетико Плюс като дентален център, който извършва висок клас стоматологични и естетични процедури, работи с най-добрата зъботехническа лаборатория в Бургас – Fines Dent. Всички коронки, мостове и протези се консултират със специалист на лабораторията.

Дентален център "Естетико Плюс" ще намерите в к-с Славейков, в партера на бл.130, а час може да запазите и предварително на +359 899 37 72 72.

 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация