Предна В момента Следва
BLACK EYED PEAS BAILAR CONTIGO

Showbiz

Тройна атака в CITY NIGHT CLUB

Тройна атака в CITY NIGHT CLUB

Не пропускай възможността ден преди всички да отпразнуваш и реално да посрещнеш първите минути на Св. Валентин. City Night Club ти дава тази възможност като се включиш в едно невероятно шоу-изненада от DJ Alexandur Es и Nelita Live Vocal. Тази комбина ще завихри ноща с dance, pop и house. Всички вече познаваме DJ Alexandur Es от неговите партита в клуба. Нели Вакъфова или Nelita стартира кариерата си преди 3 години като вокал в известни клубове и барове по черноморието. Работила е с DJ Tarkan, DJ Alexander Es, DJ Lite и други. През лятото на 2014 работи цял сезон като вокалист в Guava Beach Club - Слънчев бряг, а през 2015 и в Luxury Beach Club. Тя е участник и в последният сезон на X-Factor. Чуден глас, който на 13-ти февруари ще ви пожелае: "Честит Св. Валентин в City Night Club заедно с DJ Alexandur Es".

 

 

Това не е всичко! Предходната вечер DJ MO ще бъде главното действащо лице в City Night Club! Ще звучи най-доброто от българската и чуждестранна музика, ще се танцува под звуците на хип-хоп, хаус- и поп-музиката! Вход за дамите: свободен!

 

 

А, дойде ли веднъж празника на любовта тогава пък зад пулта застъпва DJ Николай Попов. Ники Попов владее до съвършенство не само класическите, но и вечните любовни ритми! Вход за всички: свободен!

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация