Предна В момента Следва
REMA, SELENA GOMEZ CALM DOWN

Showbiz

Трио „ТЕНОРИТЕ“ за втори път в Бургас

Трио „ТЕНОРИТЕ“ за втори път в Бургас

Tова са Те! - в чиито гласове се заслушват и звездите в небето

Чуйте ги и Вие – отново, само на 10 Юни в Дом на културата на НХК от 19 ч.

Всяко сходство и припознаване с други пеещи лица и формации е съвършено невъзможно! В случай, че сте имали шанса и удоволствието да ги чуете на живо, както впрочем единствено се изявяват, у Вас няма да остане и сянка на съмнение, че професионалното, класическо българско трио ТЕНОРИТЕ е уникално!

За тях казват, че съчетават класически гласове,изисканата и елегантна визия, съвършеното, уникално и романтично звучене.Те не правят компромис с качеството на звученето и артистичната интерпретация!

Кирил Илиев сля гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители – Кирил Илиев – тенор, Александър Господинов – тенор и Илиян Недев – тенор, в богат и цветен репертоар от класическа и поп, българска естрадна,руска, възрожденска и джаз музика.

Определят ги като момчетата с вълшебни гласове. Носители на много награди от певчески конкурси.

Имат издадени 2 компактдиска: „Безкрайна хармония”- с любими класически арии и канцонети и „Руска класика”-вечните руски песни-„Калинка””Смуглянка””Ден победъй””Катюша” „Коробейники””Ден победъй” и други.

 

Продажбата на билети вече започна - Ограничено количество - до изчерпването им на касата на залата - 12лв. и чрез”Grabo.bg”

 

За справки и ВИП места: 0887 42 42 40 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация