Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Тази събота Power FM LIVE ще се излъчи от шоуто InMotion с DJ Mascota

Тази събота Power FM LIVE ще се излъчи от шоуто InMotion с DJ Mascota

Една от най-популярните и впечатляващи клубни шоу програми InMotion гостува този уикенд на Hedon Beach Bar, на плаж Хармани в Созопол. Създадената от DJ Mascota парти програма съчетава музика, танци и светлинно шоу.

Музикалният микс е специално подготвен за целта на шоуто и изпълнен по-перфектен начин от доказани имена от DJ сцената, както и от самият DJ Mascota. Редом до него тази събота ще видим и чуем D-Trax и C-Fusion (Bedroom).

Освен музиката, шоуто InMotion, гъделичка сетивата и с танци и светлини, които допринасят за перфектно съботно преживяване. На сцената в Hedon Beach Bar ще видите светлинният робот FlairMan и Калоян Димитров - танцьор и финалист в реалити формата „Фермата”, познат още като Ballan. За нагнетяване на настроението ще са отговорни и двете MC-ита на проекта – MC Pi и MC Mickey.

Power FM ще излъчи специално LIVE предаване преди събитието, в което ще можете да чуете любопитна информация за проекта InMotion, интервюта с артистите и информация за бъдещите събития в Hedon Beach Bar, Созопол.

Tune In тази събота, 4.08, от 22:00ч.

91.1 за Бургас или онлайн тук. Power FM можете да слушате и на смартфона си, нужно е само да си изтеглите приложение според операционната ви система - iOS (Apple iPhone) или Android.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация