Предна В момента Следва
BLACK EYED PEAS SIMPLY THE BEST

Showbiz

ТАЗИ ГОДИНА ФЕСТИВАЛЪТ „С КНИГА НА ПЛАЖА“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 10 ДО 14 АВГУСТ

ТАЗИ ГОДИНА ФЕСТИВАЛЪТ „С КНИГА НА ПЛАЖА“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 10 ДО 14 АВГУСТ

Вълнуващи срещи на читатели с интересни автори, представяне на най-новите книжни заглавия и море от книги, красиво подредени по щандовете на български издателства – това могат да очакват посетителите на бургаския фестивал „С книга на плажа“. Тази година той ще се проведе в дните от 10 до 14 август.

Превърнало се в традиция и празник за четящите, събитието посреща любителите на книгите на алеята срещу експоцентър „Флора“ в Морската градина. Издателствата „Алитеа“, „Разказвачът на приказки“, „Пепърмил Букс“, „Ай си Ю“, „Кей Би Ем Трейдинг“, „Еко Кидс“, „Знаци“, „Унискорп“, „Персей“, „Распер“, „Новата цивилизация“, „Меченосец“, „Мармот Букс“, „Аб“ и „Жанет“ са сред първите, заявили своето желание за участие в „С книга на плажа“. На техните щандове ще откриете българска и преводна литература, световна класика, романи, богато разнообразие от детски книги, заглавия за всеки вкус и стил. Всички издателства подготвят и представяния на книги и срещи с техните автори, които ще са част от съпътстващата програма на фестивала.

До 22 юли всички издателства, които имат желание да се включат в събитието, могат да подадат заявка на имейл адрес: flora_burgas@abv.bg.

Допълнителна информация за програмата ще откриете в събитието във фейсбук: ФЕСТИВАЛ „С КНИГА НА ПЛАЖА“.

 

 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация