Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Танцова школа „Estrella” ще отпразнува 10 години

Танцова школа „Estrella” ще отпразнува 10 години

Танцова школа "Еstrella" ще отбележи своя 10-годишен юбилей със зрелищен шоу-спектакъл на 14-ти декември от 19.00 часа в залата на Държавна опера-Бургас.

В спектакъла "Това е нашият живот" специален гост ще бъде любимият на тийнейджърите изпълнител - Криско.

Над 100 деца на танцовата школа ще излязат на сцената, за да представят едно динамично шоу със звук, светлина и сценични ефекти. Близо 2 часа зрителите ще се насладят на модерен балет и оригинални хореографии, както и изпълнения на гости на спектакъла - Лидия Стаматова и Весо, добре познати на българската публика с най-новия си хит "Избирам теб".

Водещи на спектакъла ще бъдат възпитаничките на школата Лидия, Ирина и Валя.

Невероятното изживяване на публиката ще бъде гарантирано от най-добрите хореографии в последните години, спечелили отличия и награди на международни и национални конкурси, Криско в една нова светлина, като част от съвместния проект, много визуални и звукови ефекти.

Танцовата школа "Еstrella" е създадена преди 10 години. Неин основател, ръководител, хореограф и идеен двигател е Олга Димитрова. В нея се изучават различни съвременни танцови техники за деца на възраст от 5 до 18 години.

За 10 години над 700 са танцьорите преминали през школата, която превърна танца в събитие в живота на младежите в Бургас. Те участват в различни общински прояви, благотворителни концерти, фестивали, музикални програми и в много училищни изяви. Възпитаници на "Еstrella" са лауреати и носители на Гран при на национални и международни конкурси.

Елате на 14-и декември в залата на Държавна опера-Бургас, за да изживеем заедно, празника на танцовата школа.

Билети за концерта можете да нзакупите на касата на бургаската опера.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация