Предна В момента Следва
MADISON MARS NEW VIBE WHO DIS (FEAT. LITTLE LEAGUE) *

Showbiz

Свободата да се движиш е в твоите ръце - заложи на велосипед!

Свободата да се движиш е в твоите ръце - заложи на велосипед!

Свободата да избираш сам своя път! Свободата да се движиш активно!

Да караш? Или да не караш? Това е въпросът! Но не автомибил, а велосипед!

Движението и правилното хранене са полезни за здравето, а още по-полезно е карането на  велосипед сред природата. Ползите от спорта са много, а когато спортуваш на чист въздух получаваш двойна доза сила за духа и тялото си. Затова Бургаският клуб по колоездене Черноморец Бургас и магазин за велосипеди Bike Point са в подкрепа на повече спортуващи хора в Бургас. Те успяха да организират вело турнира "ДЗИ Вело" през 2018, както наскоро провелото се изложение за велосипеди в Експо център "Флора".

Вземането на решение да караш велосипед е лесно, но трябва и да избереш правилния за теб – дали градски, шосейни или планински велосипеди. Замисляте се нали? А в това могат да помогнат консултантите от магазин за велосипеди Bike Point. Освен професионалната консултация и голям избор на различни марки и видове велосипеди, магазина предлага велочасти, различни аксесоари и вело облекла. В полза на желаещите да се отдадат на колоезденето са и гаранционния сервиз и ремонт на велосипеди, които предлага магазин Bike Point.

За хората, които обичат да пазаруват онлайн, не липсва и това удобство. Bike Point има голямо разнообразие на велосипеди с постоянни намаления до – 40%, както на място в магазина в Бургас на ул. Кирил и Методий 55, така и в онлайн магазина  http://www.bikepointburgas.com/.

Няма нищо по – добро от това да избираш сам своя път...

Снимка на Zhivko Dimitrov и Pexels за Pixabay

 

                                 

 Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация