Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE

Showbiz

„SPORT FEST” – ФЕСТИВАЛ НА ЗДРАВЕТО И СПОРТА

„SPORT FEST” – ФЕСТИВАЛ НА ЗДРАВЕТО И СПОРТА

Идеята на фестивала „SPORT FEST” е да демонстрира различните възможности за спорт, които има в Бургас си и да те насочи към най-правилната за теб. Освен това ще бъдат представени много ефикасни техники, продукти и услуги за поддържане на здраве и добър тонус.

 

• СПОРТ, ДЕМОНСТРАЦИИ, ИГРИ

 

За целта ще има изградена голяма сцена и множество спортни зони, както и специална шатра, в която всеки ще може да се запознаеш с треньорите и представителите на клубове в областта. Ще се проведат редица демонстрации на живо и много спортни съревнования с награди. Има обособена и специална зона за детски спортни занимания.

 

“SPORT FEST” има и благотворителен характер, като към инициативата се присъединиха и Holiday Heroes

 

Има организиран турнири по баскетбол, канадска борба, лека атлетика, турнир от националния шампионат по стрийт фитнес с подкрепата на Йордан Йовчев и много други предизвикателства с награден фонд, в които всеки е добре дошъл да се включи.

 

• БАЗАР “СПОРТ И ЗДРАВЕ”

 

Освен спорт на фестивала „SPORT FEST” те очакват много изложители, които ще те запознаят с най-доброто за балансирания и здравословен начин на живот. Специалисти ще измерват здравни показатели. Ще откриеш много любопитни практики и съвети, био храни, хранителни добавки и напитки, спортни дрехи и аксесоари, натурална козметика, много други полезни продукти и услуги насочени към поддържане на най-добро здраве и тонус за всички нас.

Събитието се организира с подкрепата на община Бургас!

 

Може да се запишете за участие, като изложител, спортен клуб или участник в игрите с награден фонд.

 

http://sportfest.bg/

 Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация