Предна В момента Следва
SHAKIRA ME GUSTA (FEAT. ANUEL AA) *

Showbiz

SPICE Music Festival премина при огромен успех!

SPICE Music Festival премина при огромен успех!

С изключителен успех премина първото издание на SPICE Music Festival в Бургас - феновете на 90-те са в еуфория.  И двата фестивални дни бяха посетени от повече от 8000 души, които пяха с любимите си изпълнители!

Пристанище Бургас се оказа малко да побере всички желаещи да се потопят в уникалната атмосфера на фестивала, която бе допълнена от впечатляващи визуални ефекти. Атмосферата на фестивала ще остане незабравима и за посетителите, и за артистите, а ето някои от  коментарите на феновете, преживяли SPICE Music Festival:

"Неописуемо и незабравимо изживяване! Страхотна музика, организацията беше на много високо ниво, вкусна храна! Въздуха пулсираше от положителна енергия и неизразимо щастие! Благодаря Ви!"

"Поздравления! Фестивалът беше на много високо ниво! Надмина всичките ми очаквания! Благодаря за преживяването!"

"Дойдохме от Румъния за този фестивал, всичко беше невероятно - изпълнителите, звукът, храната, хората! Поздравления!"

"Надминахте всичките ни очаквания! Наистина взривихте Бургас! Били сме и на други подобни фестивали, но този в Бургас беше наистина много по-добър от всичко останало!"

"Най-незабравимото изживяване"

Изпълнителите също бяха във възторг от феновете, които пяха и танцуваха в ритъма на 90-те. А Cappella, които идват за първи път в България, при това на рождения ден на вокалистката си - Lis, бяха повече от впечатлени и побързаха да коментират в социалните мрежи на фестивала:  

"Енергията беше невероятна! Щастливи сме, че пяхме за вас. Благодарим, че ни поканихте!". 

Първото издание на SPICE Music Festival се проведе на 9 и 10 август 2019, а за него в Бургас пристигнаха East 17, Dr. Alban, REDNEX, La Bouche, SNAP, HADDAWAY, 2 Brothers on the 4th floor, Capella, Ice MC, No Mercy, 2 Unlimited.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация