Предна В момента Следва
PURPLE DISCO MACHINE, SOPHIE AND THE GIANTS IN THE DARK

Showbiz

SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 НАБЛИЖАВА, БУРГАС ОТНОВО ПОСРЕЩА ЗВЕЗДИТЕ НА 90-ТЕ

SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 НАБЛИЖАВА, БУРГАС ОТНОВО ПОСРЕЩА ЗВЕЗДИТЕ НА 90-ТЕ

Шестото издание на SPICE Music Festival 2024 наближава! Тази година 2 и 3 август са датите, които ще съберат изпълнителите на най-големите хитове на 90-те и феновете им на метри от морския бряг!

В първия фестивален ден – 2 август – сцената на фестивала ще взривят 2 UnlimitedHaddawayнемската транс група Fragmaденс формацията Groove CoverageKLF feat. GODDESS, Wanda Dee и Evi Goffin ex-LasgoА на 3 август атмосферата ще нажежат с хитовете си британският рапър с индийски корени Panjabi MCедин от първите брейкденс артисти в Европа Captain Hollywood Projectевроденс идолът E-Typeпокорителят на класации John NewmanGareth GatesDavid Tavare и Italo Brothers.

E-Type, 2 Unlimited и Haddaway се връщат на SPICE Music Festival по желание на феновете на фестивала, които ги пожелаха в специална анкета, а артистите не се поколебаха да приемат отново поканата да гостуват в България и да се срещнат отново с една от най-добрите публики в Европа.

SPICE Music Festival е вече традиционна лятна фиеста за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, за хората, които нямат търпение да си припомнят хитовете и танците от онова време. Впечатляващ звук, въздействащи визуални ефекти и много добро настроение ви очакват на Морска гара в Бургас в първия уикенд на август.

За първи път на сцената ще бъде обособена специална зона, където най-големите фенове на SPICE MUSIC ще могат да танцуват и да се насладят на своите любимци на една ръка разстояние по време на техните изпълнения. Пропуските за тази зона са ограничени и ще се продават от 15 юли до изчерпването им.


Както винаги, в зоната на фестивала ще бъдат обособени достатъчно места за храни и напитки.

Забавлението е гарантирано – очакваме ви!

 

Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация