Предна В момента Следва
FABRIZIO PARISI & MIYAN SUNBEAMS (REMIX)

Showbiz

Sofar Sounds с концерт на 28 август

Sofar Sounds с концерт на 28 август

За втора поредна година популярният формат Sofar Sounds ще организира таен концерт в Бургас. Защо таен? Защото музиката и локацията се пазят в тайна до последния момент. Това е запазена марка на концертите Sofar и причината местата за тях да свършват за броени часове.

Събитието в Бургас ще се състои на 28 август (събота), от 20 ч., на тайна локация, която ще се разкрие ден преди събитието. В него ще участват трима различни музикални изпълнители, които ще представят своята авторска музика. Концертът се организира със съдействието на Община Бургас.

 

* Регистрацията за събитието вече е отворена, можете да заявите своето място тук: https://www.sofarsounds.com/events/36442

 

Sofar Sounds е безплатно събитие и работи на базата на дарение. В края на концерта ще можете да оставите сума в подкрепа на инициативата. Допълнителна информация за събитието и адреса на локацията ще получите малко преди концерта на имейл адреса, който предоставите при регистрация.

Sofar Sounds е международен формат, който съществува в над 300 града по цял свят. В България той се провежда засега само в София (и Бургас) и се радва на изключително голям интерес. На всеки концерт се представят трима артисти с авторска музика. До момента на сцената на Sofar са се изявявали Рут Колева, Прея, Тино, Елена Сиракова, Тони, Мастило, Свилен Ноев и още много други познати и непознати български и чуждестранни артисти, които са абсолютно равни на сцената. Слушането на музиката е в основата на концертите Sofar и затова употребата на телефони не е препоръчителна.

Потопете се в магията на Sofar: YouTube playlist

Събитието ще се проведе при стриктно спазване на всички необходими мерки срещу разпространението на COVID-19. Организаторите си запазват правото на промени в случай на изменение на противоепидемичните мерки на територията на България.

 

* В галерията ще видите снимки на Десислава Борнусузова от миналогодишното първо издание на Sofar Sounds в Бургас. Повече за него можете да прочетете тук:

https://www.burgas.bg/bg/posts/view/43706

 

 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация