Предна В момента Следва
GOTYE SOMEBODY THAT I USED TO KNOW (FEAT. KIMBRA)

Showbiz

След силен старт в Несебър лятното турне на радио Power FM слезе на юг от Бургас

След силен старт в Несебър лятното турне на радио Power FM слезе на юг от Бургас

Още със старта си в Несебър в началото на август, лятното турне на радио Power FM отново доказа, че е едно от най-добрите забавления за жителите и гостите на курортните градчета по южното ни Черноморие. Десетки участници бързо се престрашиха и приеха нашето предизвикателство да изпълнят любима песен на караоке в нашата открита сцена. Това пък провокира много други да отбият вечерната си разходка и да се насладят на различните музикални изпълнения. Някои добри, други не толкова, но в крайна сметка всички страшно забавни.

Зрителите имаха възможност да видят „гласа” на сутрешното предаване "Vitamin B" на Power FM – Милен „Добър-Ти-Ден” Василев. Той бързо успяваше да отвее притесненията на първите участници като им демонстрираше как работи караоке-машината на Power FM и им даваше кураж с певческа подкрепа. Оказа се, че българите са привързани към вечните български песни и най-често избираните парчета бяха „Истина” на Милена и „Жадувам” на Сигнал. Хитове на Ed Sheeran, Rihanna и Dua Lipa пък доминираха при световната музика.

Всеки участник, изпял песен на караоке по време на нашето лятно турне, получава и специална награда за спомен – лятна шапка или чаша от нашите генерални спонсори ReNew.BG. По-късно вечер провеждаме и специалната IT игра, в която изпитваме знанията на желаещите по основна компютърна грамотност. Наградите също са тематично свързани – геймърски слушалки, удобна мишка или ваучер за пазаруване на реновирана компютърна техника. Разбира се не всеки има нужда да е наясно с понятия като софтуер, хард диск и РАМ памет, защото има специалисти като тези в ReNew.BG, които са запознати с всеки детайл и новост от света на компютрите и ще ви помогнат, когато се наложи да избирате реновирана компютърна техника.

Така бързо преминахме през първите точки, част от нашето 8-мо поредно лятно турне – Несебър, Поморие, Бургас, Созопол и Приморско. Продължаваме на юг, като навлизаме на територията на Power FM – Царево. Следват Лозенец, Царево и Ахтопол. Към програмата се присъединява и лъчезарната Катя от сутрешния блок „Vitamin C” * , който субужда всички в най-южната част на Черноморието ни.

Какво предстои след това? Край, бихте предположили? Не! За първа година Power FM Summer Tour ще повтори отново своите караоке вечери във всички локации. Това означава, че от 31-ви до 24-август ще преминем за втори път през всеки град между Несебър и Ахтопол.

Слушайте радио Power FM за повече подбробности и ни очаквайте на централните места!

- - -

* Vitamin B за Бургас и Vitamin C за Царево. Хитро, нали?Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация