Предна В момента Следва
SABRINA CARPENTER ESPRESSO (FUNKJOY REMIX)

Showbiz

Славин Славчев пое по „Нов път“

Славин Славчев пое по „Нов път“

  Славин Славчев представи новия си самостоятелен сингъл „Нов път“ и направи сериозна заявка за силно рок лято. Песента е своеобразно ново начало на изпълнителя, тъй като е първият му самостоятелен проект от повече от година насам. Парчето дава силна заявка да покори върховете на музикалните класации и вече се радва на голям интерес от феновете.

 Зад проекта застава сериозният екип на лейбъла Vintage Music Box, начело с едни от най-изявените български музиканти. Музиката и аранжимента на „Нов път“ са на пианиста Ясен Велчев, познат като един от основателите на групи „Акага“ и „Те“. Текстът е дело на самия Славин. Любопитен факт е, че песента е изсвирена изцяло на живо и записана на лента. Екипът залага на имиджово видео, което снима заедно с режисьора Кирил Илиев.

„Много съм щастлив, че проектът вече е факт и веднага допадна на публиката. Когато правиш неща, които ти харесват, с цялата си енергия и любов, с правилните хора, публиката го усеща и оценява“, каза Славин Славчев.

„Отдавна имахме намерение да направим парче в тази рок стилистика, и то точно за Славин. Публиката има потребност от такъв тип музика и то изпълнена именно от талант като него. Така дойде идеята за песента и я реализирахме с общи усилия. Славин помогна много за музиката и цялостното осъществяване на проекта“, разкри детайли Ясен Велчев.

По „Нов път“ работят някои от най-обичаните родни музиканти. Вокалният аранжимент на песента е на Иван Христов, басът – на Ивайло Звездомиров, барабаните – на Теодор Янков, а китарите – на Дарин Василев. Добре познатите Преслава Пейчева и Станислава Христова записват беквокалите.

Това лято на Славин Славчев му предстоят участия в няколко фестивала, по време на които ще представи „Нов път“. Победителят в шоуто „Като две капки вода“ ще е специален гост и на лятното турне на Маргарита Хранова, което стартира на 4 юли.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация