Предна В момента Следва
BOOMDABASH, ANNALISA TROPICANA

Showbiz

Щуро детско парти с The Cool School

Щуро детско парти с The Cool School

Първата по рода си школа за ранно чуждоезиково обучение в Бургас отваря варти. Те са The Cool School и са специализирани за деца от 3 до 7 години.
По случай откриването на The Cool School от екипа са замислили щуро детско парти. Тази вечер от 18.00 часа в Мол Галерия те ще забавляват своите малки гости, заедно с актьори от Държавен куклен театър!
От The Cool School обещават много игри, състезания, танци и награди.

Това е първото по рода си училище за ранно чуждоезиково обучение в най-добрия град за живеене. От екипа искрено вярват, че той ще изглежда още по привлекателен с The COOL School . Школата е създадена специално за най-малките дами и господа.
Обучението ще наподобява детски кът, в който ще се говори изцяло на английски, немски или испански. Това не само не затормозява децата, а и спомага за развитието на мозъчната дейност.

„Нашата мисия е да направим обучението за децата приказно красиво и да възпитаме у тях желание сами да търсят ЗНАНИЕТО. Това ще осъществим чрез иновативните системи, по които ще учат децата”, казват от екипа.

 От The COOL School за подготвили за вашите деца и много културни мероприятия: посещения на куклен театър, музеи, концерти, балет за деца, кино, вестниче с различните таланти на децата; грандиозни детски празненства за откриване и закриване на всяка учебна година; спорт с един забавен спортен полуден (точно като едно време) и още куп други изненади

The Cool School: “Създаваме The COOL School със сърцата си. Това за нас не е просто бизнес идея, а мисия! В нашето училище, освен на чужд език, ще учим децата да мечтаят, да виждат красотата, защото това се учи, дори да не е вродено. Ще ги учим на уважение, на добро отношение. Ние ще им показваме очарованието на света на знанието, а не на компютрите, ще им напомняме, че ако пеят, играят и се смеят - те ще бъдат винаги щастливи!”

 Присъединете се към събитието във Фейсбук:  https://www.facebook.com/events/911999328815900/?notif_t=plan_user_invited

 
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация