Предна В момента Следва
TRINIX HOTSTEPPER

Showbiz

ШОК! Лятното турне на радио Power FM ще има и #Част2 (снимки)

ШОК! Лятното турне на радио Power FM ще има и #Част2 (снимки)

8 града завладени! Стотици изпяти песни, направени снимки и заснети минути видео! Да не забравяме и стотици литри дъжд, силен вятър, светкациви и спиране на тока. Така премина само първата част от Power FM Summer Tour 2018! Време е да превъртим играта и да започнем #Част2 на нашето лятно турне!

Както вече сте разбрали, слушайки радио, за първа година нашата лятна инициатива Power FM Summer Tour ще посети по два пъти всеки от по-големите градове по Южното Черноморие. И след като през юли направихме гастроли от Несебър до Ахтопол, сега е време да се качим отново на север и да повторим незабравимите купони, които умеем да организираме. С нови сили и в очакване на нови приятели се засилваме и ще разгърнем нашето мобилно караоке студио на централните места във всеки от градовете:

31.07 Несебър, площад „Месембрия”

3.08 Поморие, алеята пред х-л St.George

7.08 Бургас, пред Морско казино

10.08 Созопол, пред Амфитеатъра

14.08 Приморско, площада пред Общината

17.08 Лозенец, площада пред кметството

21.08 Царево, алеята пред читалището

24.08 Ахтопол, пред кметството

Караоке вечерите ни имат официален старт от 20:00ч и по традиция продължават цели 2 часа. В някои случаи това време не е достатъчно да приемем всички желаещи да пеят. Освен забавление с караоке, продължаваме да представяме и нашите партньори от Renew.BG - лидерър в продажбата на реновирана техника. В техните игри ще имате възможност да тествате знанията си по компютърна грамотност и да печелите награди.

Във втората част на Power FM Summer Tour се включват и нашите приятели от Матраци Симеонов. Оглеждайте се техния специален кът, в който ще можете да си направите снимка за спомен, срещу която да получите страхотна лятна награда - надуваема възглавничка, плажна топка или ветрило. Още изненади от топ производителя на матраци в България в очакват на място.

 

Запазете си датата! Ние ще ви очакваме.

–––––––––––––––––––––––––––––
СЛЕД СИЛЕН СТАРТ В НЕСЕБЪР ЛЯТНОТО ТУРНЕ НА РАДИО POWER FM СЛЕЗЕ НА ЮГ ОТ БУРГАС

POWER FM SUMMER TOUR 2018 ЗАПОЧВА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО КРАЯ НА АВГУСТ!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация