Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Саундтракът от поредицата за Агент 007 ще звучи в Летния театър през юли

Саундтракът от поредицата за Агент 007 ще звучи в Летния театър през юли

56 години след появата на харизматичния Агент 007 и в разгара на снимките на 26-тия филм за Джеймс Бонд, Софийската филхармония под диригентската палка на маестро Найден Тодоров ще припомни някои от най-хубавите музикални моменти на класическата поредица в Летния театър на 8-ми юли от 20.00 часа.

Концерт с музика от филмите за Джеймс Бонд досега в България не е правен, така че само по себе си това е уникално музикално събитие. От титулните песни в общо 25-те филма за Агент 007 сa избрани 12, на които сa направeни симфонични аранжименти, различни от оригиналите, което ги обединява в един обемен и внушителен симфоничен концертен звук. Заедно с песните в програмата на концерта ще звучат и две симфонични сюити с теми от филмите зз него, включително и оригиналната тема за Бонд, написана от композитора Монти Норман за "Доктор Но" (първият филм от поредицата) и още тогава получила световна популярност.

В концерта ще участват звездите от поп сцената Милица Гладнишка, Рут Колева, Ягода Тренева, Криста, Боби Косатката и Живко Станев, с диригент Найден Тодоров.

Билетите вече са в продажба в eventim.bg и grabo.bg, а от 4 юни и на Лятна каса "Часовника".

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация