Предна В момента Следва
LIZZO ABOUT DAMN TIME

Showbiz

СЪПРЕЖИВЕЙТЕ СВОЯТА РОЛЯ В СПЕКТАКЪЛА „СПИСЪК НА ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА“ НА 23 АПРИЛ В КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР

 СЪПРЕЖИВЕЙТЕ СВОЯТА РОЛЯ В СПЕКТАКЪЛА „СПИСЪК НА ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА“ НА 23 АПРИЛ В КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР

Най-новия си спектакъл на Театър 199 „Списък на всички страхотни неща“  от английските автори  Дънкан Макмилан и Джони Донахю ще бъде представен на 23 април в залата на Кукления театър от 19.30 часа.

Зрителите ще бъдат част от интерактивното представление за човешката устойчивост в моменти на сериозни изпитания. Една история за надеждата, която съществува в малките неща около нас.

Героят в пиесата расте, а заедно с него расте и неговият списък от сктрахотни неща. В този свят на мечти и страх, несигурност, страст, любов, тъга, риск, вина и прошка… разказвачът ни въвлича в своята история. Кара всеки един от нас да погледне в себе си и да се замисли върху своя собствен списък, който със сигурност се крие там.

Спектакълът е изграден на принципа на импровизационния  театър и публиката се превръща в „съучастник“ в това, колкото комедийно, толкова и докосващо душата изживяване. Въпреки сериозната тема и затрогващия разказ, усещането е за светлина и лекота. И – най-вече – за споделеност!

Героят в пиесата е актьорът Милко Йовчев. Той е роден във Варна, а след завършването на гимназия „АЛ.С.Пушкин“ е завършил НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Пламен Марков и проф. Ивайло Христов през 2009 г. Участвал е в над 30 представления в различни театри, работил е с режисьори като Явор Гърдев, Марий Росен, Георг Жено (Германия), Ивайло Христов, Ованес Торосян.
Носител е а наградата „Стоян Камбарев“ за „Полет в
изкуството“.


За авторите на пиесата :

Дънкан Макмилан (1980) е английски драматург и режисьор. Най-успешните му пиеси са „Бели дробове“, „Хора“, „Места и неща“,
„Списък на всички страхотни неща“, както и сценичната си
адаптация на романа на Джордж Оруел „1984“. Макмилан е
създател и на много популярния телевизионен сериал на ВВС„Тригонометрия“. Авторът става известен с престижната награда на Конкурса за драматургия на Кралския театър в Манчестър и е носител на награди на Асоциацията на британските писатели.
***
Джони Донахю (1983) е британски актьор, драматург и режисьор, известен с участието си в комедийната програма „Джони и баптистите“, радиосериал на ВВС, но най-вече с международното си турне със „Списък на всички страхотни неща“, за което, след много успешно представяне в „Театъра на Бароу стрийт“ в Ню Йорк, получава наградата „Лусил Лортел“ за изключително соло
изпълнение. В следствие на която спектакълът е заснет и
излъчен по HBO.

Билети се продават на каса „Часовника“ и в Грабо.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация