Предна В момента Следва
MADONNA HUNG UP 2022

Showbiz

Само месец до старта на SPIRIT of Burgas 2015

Само месец до старта на SPIRIT of Burgas 2015

Роби Уилямс избрал да дойде в България, заради плажа
 

Остава месец до  SPIRIT of Burgas. На 7-ми и 8-ми август българи и чужденци ще имат възможността да се насладят на изпълнението на световни артисти, сред които Robbie Williams, Kasabian и K*Wabs.

Лошото момче на британската сцена се е спрял на Бургас и SPIRIT-а имено заради уникалната локация и възможноста да направи първия в кариерата си концерт на плажа. Роби Уилямс ще засвидетелства истинска чест на българските си фенове с едно ексклузивно шоу на eдно специалнo място. Настоящото турне Let Me Entertain You, което Роби ще представи и у нас само след месец, включва предимно фестивални дати - това е и  другата причина именно SPIRIT of Burgas да привлече вниманието на мегазвездата и най-накрая да ни срещне с британския изпълнител. Обстановката и атмосферата в Бургас тотално накланят везните към изнасянето на концерт точно тук. След 11 индивудиални турнета и над 600 концерта, изпълнения на невероятни места по цял свят, великият Роби Уилямс ще запомни шоуто си в Бургас като първото такова на самия плаж.

Освен Роби Уилямс на централния плаж в Бургас и за първи път в Бъглария ще чуем и експлозивните Kasabian, който ще взривят фестивалната сцена на 8-ми август. Магията ще допълнят и Kwabs, Stereo MC’s DJ Set, Milow, специалната селекция от артисти на The World of Drum and Bass, както и останалите имена от двудневната фестивална програма.

Билети за фестивала може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са  още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август), VIP трибуни със седящи места и двудневни билети за целия фестивал.

Повече информация за SPIRIT of Burgas може да намерите на www.spiritofburgas.com

 

 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация