Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Showbiz

С излъчване на живо и Metropolis DJ's закриваме сезона в Beach Bar HEDON

С излъчване на живо и Metropolis DJ's закриваме сезона в Beach Bar HEDON

Днес, от 20:00ч, в бар Хедон – Созопол ще се проведе злополучно отложеното събитие с участието на DJ-ите на Метрополис – DJ Steven и DJ Ясен Петров. Припомняме, че ивента трябваше да се проведе на 11 август, но беше отложен след подадени сигнала, проверка на място и намеса от вицепремиера Валери Симеонов. Наложи се промяна в календара от събития на бар Хедон и изменение на работното време на клуба. Това обаче не попречи на планираните вече партита да бъдат реализирани. През целия август хиляди посетители отмаряха през деня и се забавляваха вечер с гостуващите DJ-и Mascota, Dimo BG, Diass, Cassimm, Pacho и Pepo.

Сега е време и за паметно закриване на сезона! Организаторите обещават, че ще  направят всичко по силите си, за да осигурят приятно прекарване на своите посетители. DJ Steven и DJ Ясен Петров ще са водещите имена в сета довечера, добре подкрепени от резидентите на клуба – DJ Silver и DJ Николай Попов.

Радио Power FM ще ви направи съпричастни с част от събитието, като излъчи подгряващ сет и интервюта с гостите на ивента. Слушайте ексклузивната ни програма тази вечер, 7 август (петък) от 20:00ч, на 91.1 или на www.PowerFM.bg.

А ако имате възможност – елате и потанцувайте, за да изпратим лятото подобаващо!

Присъединете се към ивента във Facebook.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация