Предна В момента Следва
GLORIA ESTEFAN HOY
ON AIR 00:00 - 14:00
Power Hour Програмата

Showbiz

С излъчване на живо и Metropolis DJ's закриваме сезона в Beach Bar HEDON

С излъчване на живо и Metropolis DJ's закриваме сезона в Beach Bar HEDON

Днес, от 20:00ч, в бар Хедон – Созопол ще се проведе злополучно отложеното събитие с участието на DJ-ите на Метрополис – DJ Steven и DJ Ясен Петров. Припомняме, че ивента трябваше да се проведе на 11 август, но беше отложен след подадени сигнала, проверка на място и намеса от вицепремиера Валери Симеонов. Наложи се промяна в календара от събития на бар Хедон и изменение на работното време на клуба. Това обаче не попречи на планираните вече партита да бъдат реализирани. През целия август хиляди посетители отмаряха през деня и се забавляваха вечер с гостуващите DJ-и Mascota, Dimo BG, Diass, Cassimm, Pacho и Pepo.

Сега е време и за паметно закриване на сезона! Организаторите обещават, че ще  направят всичко по силите си, за да осигурят приятно прекарване на своите посетители. DJ Steven и DJ Ясен Петров ще са водещите имена в сета довечера, добре подкрепени от резидентите на клуба – DJ Silver и DJ Николай Попов.

Радио Power FM ще ви направи съпричастни с част от събитието, като излъчи подгряващ сет и интервюта с гостите на ивента. Слушайте ексклузивната ни програма тази вечер, 7 август (петък) от 20:00ч, на 91.1 или на www.PowerFM.bg.

А ако имате възможност – елате и потанцувайте, за да изпратим лятото подобаващо!

Присъединете се към ивента във Facebook.

 Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация