Предна В момента Следва
MOLOKO SING IT BACK (REMIX)

Showbiz

"Ридик" е на върха в Америка

"Ридик" е на върха в Америка

"Ридик" - третият филм от фантастичната поредица, е на първо място в бокс-офис класацията в САЩ и Канада през премиерния си уикенд с приходи от продажбата на билети в размер на 18,7 милиона долара.
В новата глава от фантастичната сага, която започна с хитовете "Пълен мрак" и "Хрониките на Ридик", култовият антигерой Ридик /в ролята - Вин Дизел/ е оставен да умре на изпепелена от Слънцето планета, населена с извънземни хищници.
Единственият му изход е да задейства сигнал за тревога, който бързо привлича безскрупулни ловци на глави. Първият кораб, пристигнал на радиоактивната планета, носи на борда си нов вид агресивни главорези.
Вторият е управляван от мистериозен мъж, за когото преследването на Ридик има по-личен характер. Остават броени часове до разразяването на буря, в която никой не може да оцелее, но ловците нямат намерение да напуснат планетата без главата на Ридик.
Историческата драма "Икономът" е на второ място в бокс-офис класацията в Северна Америка с приходи от 8,9 милиона долара. Лентата с Форест Уитакър вече два пъти оглавяваше класацията.
На трета позиция е комедията "Instructions Not Included" с 8,1 милиона долара. Следва я комедията "Семейство Милър" със 7,9 милиона долара. На пето място в бокс-офис класацията в САЩ и Канада този уикенд е анимацията "Самолети" с 4,3 милиона долара.Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация