Предна В момента Следва
RIHANNA LIFT ME UP (REMIX)

Showbiz

Радио Power FM ще предава на живо от шоурум за компютърна техника

Радио Power FM ще предава на живо от шоурум за компютърна техника

Този четвъртък ще превърнем нашето студио в един своеобразен шоурум. По-скоро ще се пренесем в един такъв, в който е пълно с интересни компютърни конфигурации, любопитни теми от света на високите технологии, ще говорим за гигабайти и честоти. Но не за познатите ви вече 91.1 Mhz за Бургас и региона или 88.0 Mhz за Царево и Приморско, а много по-високите честоти на съвременните компютърни процесори.

Радио Power FM ще гостува на ReNew.BG – един от най-новите магазини за реновирана компютърна техника и компютърни аксесоари в Бургас. Очаквайте един високотехнологичен сутрешен блок Vitamin B, в който Милен ще бъде вашият гид в света на компютърните технологии. Ще ви срещнем със специалистите от ReNew.BG, които ще попитаме „Що е то реновирана техника и има ли място тя в нашия дом или офис?”. Предвидили сме и много други интересни теми, които да ви запознаят в детайли с дейността на ReNew.BG и пътя на реновацията на компютърните машини. Предварителната информация ни показва, че ще има и много любопитни факти, като това „Кой е компютъра, който спокойно можете да използвате на Междуародната космическа станция?”.

Сигурни сме, че могат да се получат и доста интересни дискусии, затова ви даваме възможност да изпратите предварително въпроси свързани с компютрите и компютърните аксесоари. Пишете ни в нашата Facebook фен страница или на radio@powerfm.bg, а специалистите от Renew.BG ще се постараят да ви отговорят...на живо.

Специално по случай нашето гостуване, домакините от ReNew.BG решиха да предоставят специална POWER-отстъпка за всеки слушател – 5% за всяка покупка на реновирана компютърна техника, а за притежателите на ReNew Card, лоялити програмата на ReNew.BG, отстъпката ще бъде 10%. POWER-отстъпката е валидна от четвъртък, когато ние ще открием работния ден на шоурума, до неделя включително. От вас се изисква само да я поискате по този начин „Искам да получа Power-отстъпка!”. И цената автоматично пада!

Очаквайте ни в четвъртък, 15-ти март от 8:00 до 12:00ч, на живо от шоурума на ReNew.BG.
Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация