Предна В момента Следва
LP ONE LAST TIME (DJ PANTELIS REMIX)

Showbiz

ПРОГРАМАТА НА „БУЛЕВАРТ“ ПРЕДЛАГА МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ

ПРОГРАМАТА НА „БУЛЕВАРТ“ ПРЕДЛАГА МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ

Чудите се какво да правите? Изгонете скуката с „БулевАРТ-мрежа на сетивата“! Предприемачите, които възродиха артистичното сърце на Бургас, продължават да поднасят най-добрите развлекателни и културни програми. Елате да прекарате по приятен начин време с близки и приятели в емблематичните обекти на „БулевАРТ“! Ето какво предстои:

09 февруари /петък/

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 22:00 ч., EscoBAR Karaoke-Discoteque.

Търсиш поредното забавление? Извлечи максимума от себе си! Бъди част от магията на песента! „Ескобар“ широко отваря врати и те кани да превземеш музикалната сцена, на която се сбъдват и най-смелите мечти! За информация: +359 879 118 020.

HashtagSTUDIO, ул. „Възраждане“ № 6, от 22:00 ч., „Остава“ LIVE.

Една от любимите български инди поп-рок групи „Остава“ отново идва на бургаската сцена, за да ви зарадва със своята музика. 30 години след основаването, „Остава“ е една от най-обичаните и разпознаваеми музикални групи в България. Не пропускайте да се насладите на някои от техните най-големи хитове и на невероятната концертна емоция, която идват да ви подарят. За информация: +359 87 647 5990.

10 февруари /събота/

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 22:00 ч., EscoBAR Karaoke парти с Румънеца и Енчев.

Време е за парти. А какво по-добро парти от това с популярния поп дует Румънеца и Енчев! След дълга творческа пауза през 2023 г. пионерите на българския хип-хоп издават песента „Няма сън“.

Тази съботна вечер няма да бъде скучна и няма да се спи! Време е за песни и танци! За информация: +359 879 118 020.

11 февруари /неделя/

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 20:00 ч., SALSA Sunday ESCOBAR.

Сърцето на танцьора винаги бие в различен ритъм – този на музиката. За онези специални хора, за които танцът е емоция и изкуство, предстои урок по Бачата Foot Work. За информация: +359 879 118 020.

До 13.02.2024 г. в Art Gallery Nesi, ул. „Хан Крум“ 3, ПЕТЪР ПЕЦИН – изложба графика ,,Театърът на живота“.

Петър Пецин е завършил специалност „Графика“ във Великотърновския университет. През творческия си път участва активно в редица престижни биеналета на графиката по света и у нас. Бил е председател на дружеството на бургаските художници, работи в сферата на графичния дизайн. През 2020 година е обявен за „Художник на годината“ на Община Бургас. Тъй като излага рядко картини, изложбите му се превръщат в културно събитие.

„Да приемем една такава метафора-животът като театър, във който ние всички сме участници често пъти без да знаем връзката между отделните хора в този театър. И ако подсъзнателно знаем сюжета и сценария, на ниво съзнание нямаме такова знание. Смятаме, че всичко е случайност. На мен ми е интересно точно тези връзки между хората, това преплитане метафорично е поднесено в графиките.“

Изложбата включва 14 картини, рисувани за период от година. Авторът е поставил заглавия като: „Поглед отгоре“, „Носенето на кръста“, „Аз съм“.

За информация: +359 56 841 549.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация