Предна В момента Следва
CRAZIBIZA, JAZZY X BANDIE BANDIE (CHEESECAKE BOYS REMIX)

Showbiz

Приказките оживяват в Mall Galleria Бургас

Приказките оживяват в Mall Galleria Бургас

За Международния ден на детето лакомства, изненади и вълшебства ще „валят” отвсякъде.

Приказките оживяват на 1 юни в Mall Galleria Бургас. За Международния ден на детето най-големият търговско-развлекателенцентър на Южното Черноморие е подготвил истински забавен маратон, в който изненадите и лакомствата ще „валят” отвсякъде. Магията ще започне още в 10 часа с парад на приказните герои. Тяхното шествие ще тръгне от Морското казино и ще премине през улиците Богориди и Александровска, за да покани децата е техните родители на най-щурите забавления.
В 12 часа Mall Galleria Бургас ще се превърне в приказно царство, в което принцове, принцеси и всичките им верни поданици ще забавляват малките си гости, а чудните работилнички ще създават вълшебства специално за тях. От приказните герои всеки може да си вземе талонче, да събере вълшебни печатчета от работилничките и да участва в томбола за страхотни награди.

Невероятните фигури с балоните на Mr. Bubbles ще са в атриум Carrefour, феите ще извършват безкарйните си вълшебства до магазин Esprit, хипопотамът Хипо и летящите играчки ще радват децата пред магазин Hippoland. Игри на воля с Робо предлага Playground, а работилничката на Cinema City е само за супергерои. Пред магазин Mini Bambini ще бъде разположено царството на гипсовите фигурки. От Imaginarium също са подготвили страхотни изненади, минете през магазина им и разберете какви. Оriginal Marine канят всички деца да получат своя подарък – изненада през целия ден на 1 юни.

През този ден Mall Galleria Бургас иска да дари на децата най-невеоятните емоции, затова кани всички принцове, принцеси, супергерои и вълшебни създания в приказното си царство. И ако все още има колебаещи се, правилната посока ще им покажат техните морски приятели – рибите, морските кончета и морските звезди, които търговско-развлекателният център подари на жителите и гостите на Бургас. Разположени навсякъде в града, те посочват най-прекия път до истинските забавления.
 Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация