Предна В момента Следва

Showbiz

Премиери, нови продукти и акцент върху РОЗЕТО на WINE & SPIRITS FEST BURGAS 2020

Премиери, нови продукти и акцент върху РОЗЕТО на WINE & SPIRITS FEST BURGAS 2020

След броени дни започва новото седмо издание на най-значимото винено събитие за Южното Черноморие - Wine & Spirits Fest Burgas, което ще се проведе традиционно в края на юли от 24 до 26 юли 2020 г.  в Експозиционен център Флора.

Посетителите на Wine & Spirits Fest Burgas ще могат да дегустират от изложените напитки, да договорят търговски условия за разпространение или да си закупят продукти на място на доставна цена. Лично самите производители, технолози или професионалисти, добре запознати с продуктите, ще разказват за детайлите по производството, технология и за най-новите тенденции и модата във винопроизводството.

Участниците са топ производители на вина и спиртни напитки, вносители и дистрибутори от различни страни. През годините Wine & Spirits Fest Burgas се утвърди като форум, който насърчава към избор на качествени вина и изгражда критерии, по които потребителите да търсят и консумират най-доброто от българските и чуждестранните производители в бранша.

Престижът на родното винопроизводство ще защитават едни от най-утвърдените български производители: Бутикова винарна Zelanos, Винарна Черноморско злато, Вила Юстина, Винарна Todoroff, Винарна Братанови, Домейн Мараш, Врачанска теменуга, Видинска Гъмза, Дестилерия Исперих, Винарска изба Едоардо Миролио, Винарна Свищов, Kubera.bg, Via Antica, Libera Estate, Двор#1, Винарска изба Хараламбиеви. За първи път по време на събитието ще има производител на шафранова ракия.

Акцент върху пенливите вина ще намерите на щанда на Vescovado Wine, които за първи път ще представят вината си не само пред бургаската, но и пред българска публика. Fun Wine ще представят новата и свежа визия на вината - те са нискоалкохолни, нискокалорични и  леко шампанизирани.

През трите дни на проявата всички любители на виното ще могат да си закупят желаните и предпочитани продукти от щандовете на цени на производител.

За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат и участниците със сирена с трюфели, трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки.

Цената на еднодневния билет е 10 лева и включва дегустация по щандовете и подарък -  брандирана професионална дегустационна чаша. Цената за два дни от фестивала е 15 лева

Очакваме ви на най-голямата винена дегустация за южното Черноморие!

Wine & Spirits Fest Burgas e от 24 до 26 юли в Експозиционен център Флора, Морска градина - Бургас от 16,00 до 22,00 часа              

                                                            

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация