Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Празнувай успеха на добрата кухня с ресторант KISH - Лазур

Празнувай успеха на добрата кухня с ресторант KISH - Лазур

Какво по-хубаво има от вкусната храна? Хм, всъщност много неща може да са хубави, но удоволствието от храната, определено, допринася  за добро настроение и така  правим много, много други хубави неща за себе си. Съгласи се! Няма как да се чувстваш добре, ако си гладен или пък получиш лоша порция ястие?! И ето стигнахме до тази важна дума за всекиго от нас ЩАСТИЕТО. А има ли добра храна, има и щастие.

Това удоволствие за тялото и душата може да получиш в ресторант „Киш”-Лазур. Това е мястото, което може да задоволи всички твои вкусови желания и да се погрижи за уюта и комфорта ти. Ще го кажа така: няма да искаш да си тръгнеш!

Ресторант „Киш”-Лазур вече 5 години създават щастлив и всеотдаен екип професионалисти, които допринасят за превъзходна кухня, уютна обстановка и добро обслужване към своите клиенти. Целогодишно можеш да се насладиш на ресторант „Киш”-Лазур с прекрасната им градина, която се посещава и през зимата и лятото. Голямо удоволствие е разнообразното меню, което предлагат в „Киш”-Лазур. Започни с хубава закуска там, а на обяд можеш да опиташ обедното меню, в което има постоянно различни предложения за седмицата. Сигурна съм, че ще се върнеш и за вечеря, за да опиташ изискано вино и ястия от основно меню в ресторант „Киш”-Лазур.

А ако си любител на суши или рибни специалитети, няма да те лишат и от това удовоствие, със своите суши и рибно меню. Вече се появи и лека усмивка на лицето ти, докато четеш тези редове.

Приказката не свършва до тук... Ресторант „Киш”-Лазур тази година ще отбележи своята поредна годишнина на 1-ви август и кани теб и твоите приятели  да празнувате заедно. Най – веселите компании на празника ще получат подарък- бутилка хубаво вино. 

Ресторант „Киш”-Лазур в Бургас на улица Адам Мицкевич 3 - За да има пълно щастие в живота ти!

А ето и подаръка...

Ресторант KISH, се намира тук...Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация