Предна В момента Следва

Showbiz

„Понки”– за щастливи детски крачета

„Понки”– за щастливи детски крачета

Една от най-силните емоции за родителите е прохождането на тяхното слънчице, макар да знаят, че от там нататък трудно ще го хванат. Много бягане ще има особено, ако децата са с удобни обувки, а това е и от голямо значение за добро им развитие. Но какво пък, малко спорт не е излишен и за родителите.

Те имат и изключително важна задача – да изберат правилните обувки за своето дете. Необходимо е родителите да обърнат внимание на много неща - от това каква е дължината и ширината на крачетата, от какви материали са изработени и каква форма имат обувките до това колко активно е детето, къде и колко време ще носи обувките. На помощ за тази задача идват консултантите от детски обувки „Понки” и решението на задачата става лесно.

Вече 10 години „Понки” е предпочитана марка за детски обувки, която предлага артикули за от бебешка до юношеска възраст. Създадени са с идеята да защитават нежните крачета, но и да осигуряват стабилна основа за развиване на фината моторика, чувството на стабилност и баланс. Продуктите се произвеждат с огромно внимание към всеки детайл по поръчка на дизайнерите на детски обувки „Понки”. Те създават колекции, отличаващи се с неповторим стил, дизайн и в голяма гама цветове. Изработката на моделите от висококачествени естествени материали е гаранция за издръжливост, практичност, защита и удобство.

Професионалистите от детски обувки „Понки” споделят, че най-добрите материали за детските обувки са естетвените, защото позволяват на крачетата да дишат, предотвратяват влага и предпазват от външната среда. Така децата могат да играят свободно, без дискомфорт, миризми и пришки.

За щастливи детски крачета поглеждаме на www.ponki.bg  и получаваме изключително голям асортимент на детски обувки. Освен голямото разнообразие на цветове и стилове, се наслаждаваме и на неповторимия дизайн на обувки за децата от „Понки”. А още по-хубавото сега е, че до края на месец август детски обувки „Понки” имат страхотно намаление от - 20 % на лятната си колеция,  както онлайн на сайта с промо код: august20, така и в техните магазини в: Свети Влас, Несебър и Созопол.

Детски обувки Понки! Най-добрият избор!

 

   

 

  

 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация