Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

PIANO BATTLE в Бургас – битката предстои

PIANO BATTLE в Бургас – битката предстои

Виртуозните пианисти Андреас Керн и Пол Цибис са PIANO BATTLE и ще бъдат в Бургас на 14 юли 2018 г., Летен театър.  Те са приятели в живота, но на сцената са безмилостни конкуренти за вниманието на публиката. Излизат на сцената очи в очи, очаровайки публиката с майсторски изпълнения на класически произведения. Репертоарът варира от Шуберт и Шопен до Скрябин и Лигети.

Андреас Керн и Пол Цибис създават дуета си специално за фестивал в Хонг Конг. Това е начало, прерастнало в сътрудничество между двамата и стотици концерти в Европа, Съединените щати и Азия. Шоуто е толкова успешно, че двамата са канени на всички престижни музикални фестивали, включително Beethovenfest Бон, Фестивалът Rheingau Musik, фестивала в Шлезвиг-Холщайн и много други.

Състезанието не би било състезание, ако няма арбитър. Андреас Керн и Пол Сибис канят всички присъстващи в залата по време на концерта да гласуват чие изпълнение харесват повече. Целта е са се избере победител на вечерта. И с това ролята на публиката може да не свърши…готови са да импровизират върху тонове, подадени от публиката. Шоуто им е разделено на няколко рунда, всеки от който е съставен от определен музикален стил. След всеки рунд публиката гласува чие изпълнение в харесала повече и коронова победител.

Отчасти сериозен класически концерт за две пиана, отчасти гладиаторска битка за одобрението на публиката на двама големи съвременни пианисти, PIANO BATTLE е уникален концерт, който е удоволствие за сетивата. Билети за спектакъла могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и на касата на НХК и Лятната каса „Часовника“ в градинката до хотел България.

Power FM ще ви даде възможност да спечелите билет за неповторимото шоу на Андреас и Пол. Слушайте сутрешното предаване Vitamin B и участвайте в игра с въпроси, и можете да спечелите двоен билет за концерта на 14.07 в Летен театър Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация