Предна В момента Следва

Showbiz

Пампорово открива сезона тази събота с атрактивни събития и промоции

Пампорово открива сезона тази събота с атрактивни събития и промоции
Откриването на зимния сезон в Пампорово ще е на 13 декември 2014. За радост на всички любители на курорт Пампорово, ръководството на дружеството запазва традицията в деня на официално откриване всички гости на курорта да ползват лифтовите съоръжения абсолютно безплатно.

 
Програмата за най-големия празник отново ще бъде изпълнена с атрактивни музикални представления на специално изградена сцена, ще бъдат раздадени специлани награди, ще има подготвени още много изненади и за следващия ден 14.12.2014.


Откриването на новия зимен сезон ще започне в 12:00 часа и ще бъде приветствано от официалните гости, представителите на държавна и местна власт, председатели на браншови организации, мажоритарния собственик на „Пампорово” АД г-жа Цветелина Бориславова, олимпийската шампионка г-жа Екатерина Дафовска и изпълнителния директор на „Пампорово” АД г-н Мариян Беляков.


Пампорово очаква всички вас на плац Студенец. На откриването на сезона ще присъстват голям брой медии и партньори, от съседни Търция и Гърция, което затвърждава засиления интерес кък курорта от двете ни съседки. 


За публиката в Пампорово отново ще има атрактивни забавления през целия ден – DJ парти от сутрин до вечер, зимен фест с топли напитки и атрактивни състезания от спонсорите, забавни игри със стрелби и томбола с награди. Поканените музикални групи съчетават в музиката си фолклорни инструменти с различен произход и съвременни ритми. Празникът ще продължи и вечерта на открито в центъра на курорта, където в парковото пространство между хотели Перелик и Мургавец ще бъдат изградени малки къщички за греяно вино, скара и топли напитки, което ще ни пренесе в атмосферата на предстоящите Коледни и Новогодишни празници.


От 14 до 19 декември „Пампорово” АД обяви промоционални цени на лифт картите, които струват 39 лв., а от 20 декември влиза в сила стандартната цена от 53 лева.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация