Предна В момента Следва
DUA LIPA BREAK MY HEART

Showbiz

Награди за фенове на хип-хопа от предаването Black Power

Награди за фенове на хип-хопа от предаването Black Power

Hey Yo, фенове на хип-хоп музиката! Вече повече от месец излъчваме нашето хип-хоп предаване Black Power и се надяваме, че то покрива вашите високи музикални критерии.

За всички вас, които си лягате и ставате с хип-хоп и R’n’B бийтове в главата си имаме специална изненада! През месец декември, Power FM и DJ MIkey Flex, ви предизвикват да станете селектори в предаването като ще имате възможност, заедно с DJ Mikey Flex да създадете един неповторим микс по случай края на годината. За целта ще трябва да ни представите вашето любимо хип-хоп парче от изминалата година или по-назад във времето.

В периода до 20.12 ще очакваме вашите предложения като коментари под анонса за предаването в нашата Facebook фен страница. Всеки има право само на едно предложение.

Всички предложения ще бъдат прослушани от DJ Mikey Flex и селектирани за специалния End Of The Year Mix. В микса ще влязат само 30 парчета. Потребителите, които са предложили тези парчета ще получат подарък от нас – CD с микса, в който участва и тяхното парче, както и стикери на DJ Mikey Flex и Power FM. Само за ценители!

???? Последвай линка към Facebook страницата и дай своето музикално предложение

Печелившите ще бъдат определени между 23 и 27 декември, като ще бъдат обявени тук, както и в нашите профили в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Миксът ще бъде излъчен на 28.11.2019, в последното издание на Black Power за 2019г.


ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ЗА ПРЕДАВАНЕТО BLACK POWER И DJ MIKEY FLEXPower TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация