Предна В момента Следва
DJ SPILLER GROOVEJET (IF THIS AIN'T LOVE)

Showbiz

НАД 70 ВИДА КРАФТ БИРА ОТ 5 ДЪРЖАВИ И СТРАХОТНА МУЗИКА ВИ ОЧАКВАТ НА 5-ТО ИЗДАНИЕ НА METALHEAD BEER FEST

НАД 70 ВИДА КРАФТ БИРА ОТ 5 ДЪРЖАВИ И СТРАХОТНА МУЗИКА ВИ ОЧАКВАТ НА 5-ТО ИЗДАНИЕ НА METALHEAD BEER FEST

Най-разхлаждащото събитие за лятото стартира до дни. Общо 19 елитни пивоварни от България, Германия, Нидерландия, Кипър и Румъния идват на петото издание на Metalhead Beer Fest, за да задоволят и най-капризните вкусове на любителите на пенливата напитка. Датите са 20 и 21 юли, а купонът е обещаващ и заради вкусната храна, и хубавата музика, които по традиция вървят с  крафт бира на Минералните бани.

Част от предложенията ще са бургерите на Grill 'em All, различни вариации на пържени картофки на Freaky Fries, хот-дог на Rock'n'Dog, паеля на Poco Loco и сладки изкушения на Cake by Pavlova. През горещия юлски уикенд всеки ще може да се разхлади с изненадващите сладоледени вкусове на Светулка, както и да си купи интересните продукти на Chilli Hills Farm.

Освен 70 различни вкусове бира от 5 държави, феновете ще могат да опитат още сайдър и медовина. Посетители ще могат да пробват и различни коктейли, които ще се предлагат на специално обособен бар, а зад него ще застане главният пивовар на  Металхед, 31-годишния Реми Чалонер, родом от Борнмът, Англия. Изненадите не спират.

Музиката ще е взривяваща, разнообразна и гореща като юли. Зад пулта ще застанат трима бургаски диджеи - DJ Ryaz, DJ JOHN KATTA  и DJ IVO HAPPY.

Запазете си следващия уикенд и елате да потушим юлската жега с крафт бира и хубава музика!

Допълнителни автобуси по линия № 3 ще има на 20.07. (събота) в 23:10 и 23:40 часа и на 21.07. (неделя ) в 23:10 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация