Предна В момента Следва
MAROON 5 GIRLS LIKE YOU (FEAT. CARDI B.)

Showbiz

НАД 20 БУРГАСКИ УЧИЛИЩА СЕ ВКЛЮЧИХА В БАЗАРА НА ПРОФЕСИИТЕ

НАД 20 БУРГАСКИ УЧИЛИЩА СЕ ВКЛЮЧИХА В БАЗАРА НА ПРОФЕСИИТЕ

При огромен интерес и препълнени зали протече информационният форум Базар на професиите’2023. Той бе организиран от Община Бургас и кариерните консултанти към ЦПЛР – Бургас, в партньорство с Младежки международен център и Младежки културен център. Участниците, гостите и организаторите бяха поздравени от проф. д-р Севдалина Турманова – председател на Общински съвет – Бургас, и г-жа Петя Петрова – началник на РУО – Бургас.

Във форума участваха представители на над 20 училища от община Бургас, като всяко от тях имаше изграден своеобразен щанд, на който ученици и родители имаха възможност да се запознаят с иновативни проекти, някои от които са печелили награди в престижни конкурси, както и да получат отговори на всички въпроси относно учебния процес и бъдещата им реализация.

Основната идея на форума бе кандидат - гимназистите да направят своя правилен кариерен избор, като се запознаят с ключови профили, професии, съвременните изисквания и тенденции за развитие в тях. Форматът позволи това да се случи под формата на презентации, изложение, среща - диалог.

По време на събитието учениците имаха възможност да попълнят въпросници за професионално ориентиране и да получат подкрепа от квалифицирани кариерни консултанти.

 Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация