Предна В момента Следва

Showbiz

На 17 и 22 декември гледайте "Чичо Коледа" в НХК

На 17 и 22 декември гледайте "Чичо Коледа" в НХК

На 17 и 22 декември можете да гледате в Културен дом НХК филма "Чичо Коледа“. Прожекциите ще са от 19 часа. Билети търсете на каса НХК.
Повече информация ще получите на тел. номер: 0894 898 098. Събитието ще се проведе в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки.

Режисьор на романтичната комедия е Ивайло Пенчев.
Сценарий: Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков.
Оператор: Георги Челебиев.
Композитори: Георги Стрезов, Александър Костов, Симеон Едуард, Велислава Георгиева.

Участват: Филип Аврамов, Ален Ангелов, Малин Кръстев, Симона Халачева, Васил Банов, Стефан Денолюбов, Свежен Младенов, Милена Аврамова, Китодар Тодоров, Меглена Караламбова, Ивайло Драгиев, Аня Пенчева.

Продукция на СИНЕМАК, с продуценти Ивайло Пенчев и Стоян Стоянов.

 

Facebook Link

https://www.facebook.com/ChichoKoledaMovie

YouTube Link

https://www.youtube.com/channel/UCG4i1Fdg1nRFIoJ5Trv4tTA

 

 

АНОТАЦИЯ

 

Когато си спрял да вярваш в Дядо Коледа и най-малко очакваш някой да ти помогне, можеш да срещнеш своя Чичо Коледа, заспал на автобусна спирка.
Едно дете мечтае да има семейство. Мъж, облечен като Дядо Коледа, трябва да разбере кой е. Таксиметров шофьор, майстор на импровизираната лъжа, се запознава с момиче, готово на всичко за да сбъдне мечтата си. Случайността среща Чичо Коледа и детето с красивата сервитьорка Милена, с улични музиканти – комарджия, пияница и своенравен старец, с любовницата на Датския принц и дори с президента и премиера.

В лавината от комични ситуации всеки от героите търси това, за което жадува най-много – семейство, идентичност, прошка, любов, съчувствие, приятелство. Няма как желанията им да не се сбъднат, стига да повярват в Чичо Коледа.

Вярвайте в Чичо Коледа!Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация