Предна В момента Следва
TRIPLO MAX I WANNA LOVE YOU

Showbiz

НА 16-17 ЮЛИ БУРГАС Е ДОМАКИН НА ВТОРИЯ КРЪГ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ДЖЕТ СКИ

НА 16-17 ЮЛИ БУРГАС Е ДОМАКИН НА ВТОРИЯ КРЪГ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ДЖЕТ СКИ

След успешния старт на Националния джет ски шампионат, Бургас е домакин на втория кръг от надпреварата в края на тази седмица. Инициативата + организацията на състезанието са дело на местния клуб „Акватракс“, със съдействието на Община Бургас.

На рибарското пристанище в „Сарафово“ сили в различните категории ще премерят над 50 състезатели от България, Румъния и Гърция. Водещ на състезанието ще бъде най-успешният български състезател по Fly Board Атанас Михайлов, който ще направи демонстрации за публика и фенове. Интересна ще е битката при децата, където 13-годишната Мари Петрова ще се конкурира най-вече с връстниците си от Румъния. При най-мощните джетове, над 500 к.с., ще стартира румънският ас Кристиян Чобану, в битка с Николай Димитров от клуба в Лом и Мартин Димов от бургаския клуб „Морска звезда“.

Стартовете започват от 10 часа в събота, а финалните гонки са от 10 часа в неделя. Награждаването ще бъде от 12:30 часа на рибарско пристанище „Сарафово“. Повече информация можете да намерите във фейсбук страницата ни Jet Ski Bulgaria и събитието Burgas Jet Ski Cup.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация