Предна В момента Следва
RITON FRIDAY (FEAT. NIGHTCRAWLERS) REMIX

Showbiz

Място, където времето спира, а сетивата се отварят – ресторант Атика Несебър

Място, където времето спира, а сетивата се отварят – ресторант Атика Несебър

Лято, море, златист пясък, коктейли и вкусна храна... кой ли не мечтае за това. Всеки ще се почувства прекрасно, ако посети място, изпълнено с всички тези елементи на щастие. И разбира се то съществува и е съвсем близо до вас. Представяме ви едно от най- новите кътчета около Бургас, което ще се изкушите да посетите – Ресторант Атика в Несебър. Там ще преживеете необикновено кулинарно приключение на самия морски бряг. Ресторант Атика е уютно място за срещи на любителите на добрата храна и качественото вино, за любителите на морето, романтиката, спиращите дъха гледки и приказните изгреви и залези. Това е място, където времето спира, а сетивата се отварят.

Може да се насладите на средиземноморска кухня с невероятно рибни специалитети и винаги прясна риба от несебърския бряг. А ароматът на вкусно приготвена с любов храна и току-що изпечен хляб се носи из въздуха и примамва за чаша вино. Ресторант Атика предлага да опитате от добре селектирани вина в своя разнообразен винен лист. Вкусът на виното, подбраната храна и погледа към морската шир, води до щастието.  

       

На самия морски бряг е създадено мястото, където може да се насладите не само на красивите морски нощи, но и на слънчевите морски утрини. Насладата от сутрешното кафе, докато вълните се разбиват в брега, а слънчевите лъчи прокарват лъскава пътека върху повърхността на морето... или от следобеден коктейл, докато чайки кръжат над красивия залив, изпълва душата с  хармония. Това е Ресторант Атика Несебър и предизвиква да опитате нова наслада с любими хора.

Представяме част от вкусните специалитети, които може да опитате там:

   

Ресторант Атика в Несебър с панорамна гледка към залива!

Адрес: Крайбрежна алея на входа на Несебър (под Апарт хотел „ Парадизо”)

Телефон за резервация: 0888 78 55 00Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация