Предна В момента Следва
NRD1 ALL GOOD THINGS (COME TO AN END)

Showbiz

Младежи празнуват на 12 август Международния ден на младежта пред Пантеона в Бургас

Младежи празнуват на 12 август Международния ден на младежта пред Пантеона в Бургас

Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” организира за 7-ма поредна година инициативата под надслов „Следвай ритъма 2019 – Let’s dance Burgas“, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас.

На 12 август /понеделник/ от 18:00 часа пред Пантеон Бургас – Морска градина. Входът е свободен!

Специално за парти настроението ще се погрижи DJ Double D.

 

Младежите споделят „Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”.

Събитието „Следвай ритъма” е със специалното участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – сертифициран треньор, диетолог, собственик на спортен центьр “София” в град Бургас, Юлия Разянцева – сертифициран треньор в спортен центьр “София” по табата, jumping fit. Дима Войткевич със София Мазуренко треньори по салса и бачата в спортен центьр “София”.

В мероприятието ще се включат треньорите: Аксиния Николова и Стефка Граматикова от ZUMBA FIT BURGAS, Бисер Русимов и Ивайло Иванов треньори и състезатели по CrossFit от XplosiveGym Бургас и Стоян Пенев и Марияна Концарова – Фитнес Инструктори от Titan Gym Бургас.

Мероприятието се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година. Събитие в социалната мрежа:  https://www.facebook.com/events/357564611581623/

Международнияя ден на младежта е определен на 17 декември 1999 г. с резолюция 54/120 на Общото събрание на ООН. Тя приема направените препоръки на Световната Конференция на министрите отговорни за младежта, състояла се в Лисабон на 8-12 август 1998 г., От тогава до днес 12 август е определен за Деня на Младежта.

Министерство на младежта и спорта организира на 12 август младежко изложение на организации от цялата страна, което ще започне от 17:00 часа пред Пантеона и фестивал на цветовете от 20:00 часа с парти шоу от известния бургаски DJ Double D.

Всеки може да са включи в младежките събития очакват ви от 17:00 ч. до 21:30 ч. много изненади.

 Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация